Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Пред се повеќе ќе го користам за преработка на HD видео,и ако може предлог за матична плоча но со подршка на DDR 3 рам меморија.Поздрав
Доколку го користиш за ова, ти го препорачувам Quad-от. Пред се, има 4 јадра и е побрз. Земи го, нема да зажалиш :)
Што се однесува за РАМ меморијата, јас би користел DDR3 само со i7, а ти доколку земаш еден од овие процесори, ти препорачувам DDR2, одлична е. АSUS P5QL Pro(одлична матична плоча) поддржува DDR2. Јас ги користам и двеве(матичната и ддр2 рамот).

Имам ати 3650 512мб,видов на нет нешто драјвери за мојата картичка а и за другите ати што ги зголемвит пефромансите за 30 проценти.КОј драјвери да ги спуштам.

Сега ги имам 8.663.1_Beta4_Hemlock_VistaWin7_Nov6.

Имам ати 3650 512мб,видов на нет нешто драјвери за мојата картичка а и за другите ати што ги зголемвит пефромансите за 30 проценти.КОј драјвери да ги спуштам.

Jovce a da ti dademe edno fico da go napravis Ferrari, so vikas dobra idea? :helou:

Кои ти се овие драјвери жити се.

VistaWin7 а?
Најјаките значи.:devil3:

За АТИ најнови драјвери се 9.11. Ти имаш 8.6, односно од лани август.

РОФЛ!! тие драјвери се за 5970 (Хемлок) алооо дали си ти нормален? :pos2: :pos2: :pos2:

Moжам да извадам аудио од DVI преку DVI/HDMI адаптер?

Да не мислиш лани, Јуни? :smir:

Да де, 8.6 е јуни 2008, којзнае што ми се вртело во памет кога сум напишал август.

Moжам да извадам аудио од DVI преку DVI/HDMI адаптер?

Ако се работи за ATI картичка од 3-та серија па нагоре, мислам дека можеш.

Брат една споредба-Имаш курац 12 цм и сакаш да ти е 20 -пиеш вијагра али неиде ...истото и со драјверите

Abe daj kazi sega dajte drajveri dirketno da gi spustam najnovite da ne cepak .

Да де, 8.6 е јуни 2008, којзнае што ми се вртело во памет кога сум напишал август.

Ако се работи за ATI картичка од 3-та серија па нагоре, мислам дека можеш.
А од GeForce 8400 GS ?

Абе Windows 7 имам,дајте ми драјвери за седмица.

А од GeForce 8400 GS ?
Не, ќе мораш да земеш DVI-to-VGA кабел, и уште еден кабел за аудио, оној што е со две џекчиња (3.5), тие ги ставаш у ТВ-то, а другиот крај во куќиштето(кај што се ставаат звучниците). Еве како кабелот за аудио изгледа:
533_audio.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom