сечат само тие шо свират гитара оти им смета.Mеталците смрдат бре!
Металците прдат бре!
Металците не сечат нокти зошто Сатаната така им наредил!
Металците спијат во ковчези, бидејќи сакаат да бидат поблиску до мртвите.
Металците се дрогираат, во тие Рок кафичите.
Металците пијат чисто вино и ништо друго, вода Амин, што е тоа бе Амин па тие се сатанисти!
Металците спијат по паркови не зошто сакаат туку немаат пари и немаат домови и немаат семесјтва бидејќи предходно ги искасапиле.
Металците носат шилци, и црни јакни со каиши не дека се градежници, туку бидејќи сакаат да убиваат малечки невини деца! ЗАтоа чедо подалеку од нив.
Металците немаат девојки, нема металец што е женско.
Металците се будали.
Металците немаат пријатели, никој не се дружи со дрогаши и пропалици да не кажам пијандури.
Металците се бањаат еднаш годишно пред приредувањето на Невината жртва пред Сатаната.
Металчите пишуваат со свежа крв.
Ако е квалитетна кражбата иаме за 2ајца цел пакет пиво И тоа скопско Ама ако не е седиме на зимо надвор на -15 со едно горско 3ојца...АААААААААААААА
Ако се направи добра кражба се купува и поскапо пиво и вино
Тачно... (за сексањето) а иначе на НИВ им личиме ко клошари а на нивните ќерки не...i ne samo toa, licat na klosari ama se im gi ebat kerkite na kremcite.
da, na toa mislev, ja na vremeto znam tatko i na edna mi vika nejkam kerka mi da se druzi so klosari, vikam ako ja ti licam na klosar ona na so ti lici??? (minic do pic...)nego oni mozat posto masovno site ja prifakaat modata i nisto ne im se moze, ja znam eden so bermudi ne go primaa u biblioteka a zenskite so minic do pic moze a kerata dvojni standardi!!!Ако е квалитетна кражбата иаме за 2ајца цел пакет пиво И тоа скопско Ама ако не е седиме на зимо надвор на -15 со едно горско 3ојца...
Тачно... (за сексањето) а иначе на НИВ им личиме ко клошари а на нивните ќерки не...
ПС. ова металсково население треба да се истреби! ДА СЕ ИСЧИСТИ СВЕТОТ ОД БОГОХУЛЦИТЕ! х):kesa:
Не само ќерките и жените им ги плескамеi ne samo toa, licat na klosari ama se im gi ebat kerkite na kremcite.
Аууу, каков баксуз е да сретнеш металец, немаш поима... Иде металец по улица и сретнува црна мачка. И го сече патот на мачката и мачкава ја гази кола. Така да, гледајте да не си имате работа со металци.Да сретнеш металец по пато значи баксуз, треба одма да се фатиш за левото уво, да се вратиш три чекори назад и да плукниш на земја, за да не те тера баксузлук цел ден.