Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.027
ДЕЦОООООО, темава е стереотипи за металците а не фејЌери и уриЃинал Металци.
Скај Дог, како само добро знае дека сите мислат за металците дека не мијат заби и слични работи :)))

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Eee за да бидите металци треба да не се бањате, да не миете заби, да не се чешлате НИ СЛУЧАЈНО!, од прдежот да умира бал пола светско население, ногите да не ги миете за да смрдат на умрено куче, собата на расолница да ви труе, да имате досадна баба шо че ве потсетува дека собата ви е ко штала, да имате соба шо личи на ШТАЛА!, и пред се мора потајно да го шмекате ЛЕТ3 и на часови кај него да идите... Кој не испунуе ова е фејЌер теШок! Ја се испунуем... А музика не е битно шо слушате... битни се другиве ствари... аа и че забораев... панталоните да ви бидат искинати на кутелот и гаќите да ви се кафеави (мењање еднаш неделно максимум, може и поретко) и вошки мора да имате у тоа косите долги... и по некоја флека од вино... на ракија ако корнете тоа се ствари плус!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Mеталците смрдат бре!
Металците прдат бре!
Металците не сечат нокти зошто Сатаната така им наредил!
Металците спијат во ковчези, бидејќи сакаат да бидат поблиску до мртвите.
Металците се дрогираат, во тие Рок кафичите.
Металците пијат чисто вино и ништо друго, вода Амин, што е тоа бе Амин па тие се сатанисти!
Металците спијат по паркови не зошто сакаат туку немаат пари и немаат домови и немаат семесјтва бидејќи предходно ги искасапиле.
Металците носат шилци, и црни јакни со каиши не дека се градежници, туку бидејќи сакаат да убиваат малечки невини деца! ЗАтоа чедо подалеку од нив.
Металците немаат девојки, нема металец што е женско.
Металците се будали.
Металците немаат пријатели, никој не се дружи со дрогаши и пропалици да не кажам пијандури.
Металците се бањаат еднаш годишно пред приредувањето на Невината жртва пред Сатаната.
Металчите пишуваат со свежа крв.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Mеталците смрдат бре!
Металците прдат бре!
Металците не сечат нокти зошто Сатаната така им наредил!
Металците спијат во ковчези, бидејќи сакаат да бидат поблиску до мртвите.
Металците се дрогираат, во тие Рок кафичите.
Металците пијат чисто вино и ништо друго, вода Амин, што е тоа бе Амин па тие се сатанисти!
Металците спијат по паркови не зошто сакаат туку немаат пари и немаат домови и немаат семесјтва бидејќи предходно ги искасапиле.
Металците носат шилци, и црни јакни со каиши не дека се градежници, туку бидејќи сакаат да убиваат малечки невини деца! ЗАтоа чедо подалеку од нив.
Металците немаат девојки, нема металец што е женско.
Металците се будали.
Металците немаат пријатели, никој не се дружи со дрогаши и пропалици да не кажам пијандури.
Металците се бањаат еднаш годишно пред приредувањето на Невината жртва пред Сатаната.
Металчите пишуваат со свежа крв.
сечат само тие шо свират гитара оти им смета.
Плус немаат смисла за хумор тие говедата... само за црн хумор...
и пиво пијат а вино исклучиво социјално од 3 литра оцетот... сиромаштија... пиво само ефтино да е....

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
АААААААААААААА
Ако се направи добра кражба се купува и поскапо пиво и вино

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
АААААААААААААА
Ако се направи добра кражба се купува и поскапо пиво и вино
Ако е квалитетна кражбата иаме за 2ајца цел пакет пиво :) И тоа скопско :) Ама ако не е седиме на зимо надвор на -15 со едно горско 3ојца...
i ne samo toa, licat na klosari ama se im gi ebat kerkite na kremcite.
Тачно... (за сексањето) а иначе на НИВ им личиме ко клошари а на нивните ќерки не...

ПС. ова металсково население треба да се истреби! ДА СЕ ИСЧИСТИ СВЕТОТ ОД БОГОХУЛЦИТЕ! х):kesa:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Ако е квалитетна кражбата иаме за 2ајца цел пакет пиво :) И тоа скопско :) Ама ако не е седиме на зимо надвор на -15 со едно горско 3ојца...

Тачно... (за сексањето) а иначе на НИВ им личиме ко клошари а на нивните ќерки не...

ПС. ова металсково население треба да се истреби! ДА СЕ ИСЧИСТИ СВЕТОТ ОД БОГОХУЛЦИТЕ! х):kesa:
da, na toa mislev, ja na vremeto znam tatko i na edna mi vika nejkam kerka mi da se druzi so klosari, vikam ako ja ti licam na klosar ona na so ti lici??? (minic do pic...)nego oni mozat posto masovno site ja prifakaat modata i nisto ne im se moze, ja znam eden so bermudi ne go primaa u biblioteka a zenskite so minic do pic moze a kerata dvojni standardi!!!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Да сретнеш металец по пато значи баксуз, треба одма да се фатиш за левото уво, да се вратиш три чекори назад и да плукниш на земја, за да не те тера баксузлук цел ден.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Абре не цел ден баксузлук ќе те брка цела година бре,па ако сретнеш од овиа андерграунд 7 години несреќа бетер одколку да скршиш огледало бре али не само во љубовта туку во се

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Да сретнеш металец по пато значи баксуз, треба одма да се фатиш за левото уво, да се вратиш три чекори назад и да плукниш на земја, за да не те тера баксузлук цел ден.
Аууу, каков баксуз е да сретнеш металец, немаш поима... Иде металец по улица и сретнува црна мачка. И го сече патот на мачката и мачкава ја гази кола. Така да, гледајте да не си имате работа со металци.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ja еднаш иам пресечено пат на црна мачка и наредниот момент таа доби клоца у фаца и заврши у трендафилите у дворот на кинг бургер х) ама 6 пати се сврте... иначе... мими... нема да бидат вицови коа се тоа е вистина...

Kajgana Shop

На врв Bottom