Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
А што.. Сите металци се против Господ и се сатанисти?.. Јас не мислам дека е баш така.. Можда се атеисти али не и сатанисти.. Пошто и за ѓаволот има вера и религија.. Ама не ја следат сите.. Бар ја така мислам.. Незнам, не сум во тој филм.. Поправете ме ако не е така..
За да те примат во металската секта треба да положиш заклетва, да плукниш на распетието и да украдиш олук. Ако не си направил(а) такво нешо - не си ни металец.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Во душата се сите металци комунисти. Ти можи не си партиски опреден али ако си металец, та аотоматски значи дека си против црквата и Бога исто ко шо беа Маркс и Енглез кој шо го измислија комунизмо.
:pos2:си утнал партијата другар...за металците баш се верува дека се вмровци поради идеолошката блискост револуционерните мисли итн..

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Не претеруј, не влагај толку.. Не е дека сум тапа до толку :pos2:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
:pos2:си утнал партијата другар...за металците баш се верува дека се вмровци поради идеолошката блискост револуционерните мисли итн..
Панкерите се револуционерни оти тие плукаат по милиционерите, кршат клупи и џамови и палат контењери. Металците се сите редум комунисти та зато и во комунистичко време толку се правеа металуршки комбинати, челичани, рудници за железо.....

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Maда не сваќам каква веза има емото шо си го објаснувала... емото не е метал а темава е за метал и металци... абе едно исто се збори најубаво е да се затвори темата... си знаеме ние какви сме си... НЕ СМЕ ТАКВИ КО ШО ЗБОРАТ! Кој не знае боље ондак знае... а и на крај па преку кур кој шо збори за мене божем многу ми е гајле... И ваков ко шо сум си иам другари и има луѓе шо ме сакаат...
Во почетниот текст, стои и емото, значи првиот пост од првата страна. Затоа го објаснував емото. Инаку, јас не ги имав прочитано претходните постови и затоа не сум знаела дека се вртат муабетите во круг.Дури и да се вртат, имам право да го искажам мојот став. Постојат луѓе кои не го имитираат стилот, ама постојат и фејкери во секој стил, не само металот. И се гледаат истите после неколку години, кога ќе преминат во друг стил така нагло... Постои и друг момент, а тоа е друштва што се базираат на стил. Гадна работа! Само металци, само рапери, само шмизли... А останативе не се луѓе и со нив не треба да се има контакт освен делење на озонската дупка, омразата кон Грците и воздухот што го дишеме... Не чини. Како прво самите тие одвоени друштва ја ствараат дискриминацијата која постои за стиловите. Затоа што за шмизлите металците се "црни луѓе, насилни пијандури, дрогаши..." а за металциве па , шмизлите се "розеви цури, со лесен памет, дислексија, лоша дикција и недостатци во изговарањето на зборот леле". И сето тоа, затоа што некој живее строго по некој свој стип и принцип и ги осудува другите затоа што не им се допаѓа тој стил. Затоа треба сите малку да се погледнеме во очи, а не во облеката, пирсовите, суканиците, широките панталони, розевите штикли....

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Панкерите се револуционерни оти тие плукаат по милиционерите, кршат клупи и џамови и палат контењери. Металците се сите редум комунисти та зато и во комунистичко време толку се правеа металуршки комбинати, челичани, рудници за железо.....
не:)...чегевара, револуција, метал, итн итн ...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Да не загина Че соЛП од Дип Парпл под мишка?! Че ге вара беше по шлагери.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Да не загина Че соЛП од Дип Парпл под мишка?! Че ге вара беше по шлагери.

да де...и комнизмот е мртов, па така и сдс се мртви :kez:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Овај инаетчија да го наврам шо сака нека мисли не сме такви :]

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
G

Gray Foxx

Гостин
Металците се сите редум од СДСМ оти металците не веруваат во Бога и го пљукаат насекаде и му се смејат на Исус така да се тие сите комунисти а сите знаеме дека комунистите се во СДСМ така да и металците се од СДСМ.
Во душата се сите металци комунисти. Ти можи не си партиски опреден али ако си металец, та аотоматски значи дека си против црквата и Бога исто ко шо беа Маркс и Енглез кој шо го измислија комунизмо.
За да те примат во металската секта треба да положиш заклетва, да плукниш на распетието и да украдиш олук. Ако не си направил(а) такво нешо - не си ни металец.
Ме изнасмеа да си ибеш човечето. Мн на ладење си ја удрил од сабајле. Peace :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Панкерите се обични пропалици кои едвај завршиле школо. Морони.
Панкерите стигнале ДО средно, секој панкер шо завршил и средно станал металец, а тие со факултет се џезери (90%)

Kajgana Shop

На врв Bottom