Чекај за олуков не ми е јасно, колку метра олук треба да украдам? Или не е битно, битно е да е цел...?Не си металец ако:
1. Не се дрогираш
2. Не си украл олук
3. Не си му повратил на другар ти в уста
4. Не си задавил маче
5. Не си го признаваш Сатаната како врховен командант
ако исполнуваш овие 5 услови тогаш си металец.
Абе у право си, ама истово више трет пат минимум го пишуваш.kaj seljacana i prosta raja oduvek imalo stereotipi za punkeri i metalci osobeno ako se oblakaat u toj stil mislam koznjaci cizmi i t n ama tie seljacista koi imaat stereotipi za niv nemaat predrasudi i stereotipi za nivnite kerkicki koj raka na srce licat na kurvicinja, ioka MOZDA i ne se toa he he.
kaj seljacana i prosta raja oduvek imalo stereotipi za punkeri i metalci osobeno ako se oblakaat u toj stil mislam koznjaci cizmi i t n ama tie seljacista koi imaat stereotipi za niv nemaat predrasudi i stereotipi za nivnite kerkicki koj raka na srce licat na kurvicinja, ioka MOZDA i ne se toa he he.
Нихилиста сосем си во право...Абе у право си, ама истово више трет пат минимум го пишуваш.
Еј и јас го имам правено ова, освен мачењето и убивање животни, ама пак сите у село ме мислат за металец.Металците се дрогаши и го сакаат сатаната и му се молат навече на полноќ се берат на гобиштата и му пејат песни. Тие се антихристи и комунисти убиваат и мачат мали животни (мачиња, кучиња и глодари)
Ех за ова болдираново, реална ситуација што ми се случи на почеток на школска година.kaj seljacana i prosta raja oduvek imalo stereotipi za punkeri i metalci osobeno ako se oblakaat u toj stil mislam koznjaci cizmi i t n ama tie seljacista koi imaat stereotipi za niv nemaat predrasudi i stereotipi za nivnite kerkicki koj raka na srce licat na kurvicinja, ioka MOZDA i ne se toa he he.
Томи, ти ги споив мислењата.
фала тоа така го ставав со секој нареден прочитан пост затоа
Jaс да бев ќе ја спомнев пошо мн ме нервираат муабетиве за металци демек се нешо шо не сеТоми, ти ги споив мислењата.
Еј и јас го имам правено ова, освен мачењето и убивање животни, ама пак сите у село ме мислат за металец.
Во секој случај Лет3, ти благодарам што ги изнесе најчестите стереотипи кои ги имаат другите луѓе во врска со металците.
Ах ова стереотипиве и предрасудите.... интресна работа.
Ех за ова болдираново, реална ситуација што ми се случи на почеток на школска година.
Седам со тип кој е закорели народњак, инаку човек со кој во детството играв футбал па ни остана другарството, и во бус забележување девојче со две суканици закачени за нејзината коса, пирсови тук-там, облечена во црно со подзакинати од носење старки...
И другаров вика, лелеле да е моја нема да ја прибирам дома, срамота е, види ја каква е, со тоа менѓушите...
И јас му викам таман е бре. Барем нема 3 кила пудра на неа, и не носи допичњак....
Ај да не ја коментираме неа, кажи што мислиш за мене.
- добар си.
Тогаш му го покажав мојот пирс на јазик и го прашав, дали сега ќе го смени мислењето за мене.
Другаров остана во шок додека луѓето околу нас почнаа да му се смеат во лице.
Енивејз, сестрата на другаров е wanna be спонзоруша, која носи допичњаци и слични работи... Ама за атер на другарството не ја спомнав неа како лош пример.
се согласувам со тебе само исклучи ги болдираните од листата на наркоманипа јас на пример слушам метал конзумирам ептен олд скул трешоини и си уживам у музиката... (фејкери пред се не уживаат у тоа) си носам елек со прешивачи зашо сакам да им оддаам почит на бендовите шо ги сакам... дури иам и HAMMERFALL прешивач а тие се пауер... и затоа другар ми вика позер еден хамерфол си стаил а него на мсн на топик му стои KISS некоја песна... и шо сеа ако се облакам у тесни панталони и носам високи бели патики елек и КРЕАТОР мајца спаѓам у истиот кош со тие кој ги серете на топиков? најкриво ми е шо ги испуштив креатор зш ми се фејворит бенд ама јбг... мал бев немав со кој да идам, немав пари :kesa: а ако некој од вас ме мисли за фејкер за позер знаете шо? ме боли кур ... си знам кој сум и шо сум не се замарам шо мислат некој небитни фаци за мене... си иам добри другари кој шо ме ценат, доста ми се... сватете не е имиџот нишо... се носам така зашо така сакам... се навикнав така... ама тоа не ме праи по “металец“ од другите... па ја не се ни нарекувам металец... ја сум си човек шо сака метал и има секси гз х) не се заебавам за гзот
хехе, бот
највечи наркомани се трансери зш без дрога забава им проаѓа... а иди на метал свирка и ке видиш дека сите сме трезни и недрогирани туку има адреналин братче... агресија... а за наркомани постојат трансери панкери рапери и слично... ние сме си пијаници у глобала мада се заваси од човекот ја ако неќам да пијам нема никој да ме натера...
хаха мене у школо трансер ми вика СОАД се боље од слеер попознати се и поише ги слушаат и спотови им даваат по телевизија
хахах абе ете уше еден стереотип... зашо оценуеш според неколку нафурани луѓе? И ја сум гејмер и слушам метал (не сакам да се наречам “металец“) па на темава уствари само си се смеам зашо има доволно идиоти на форумиве (админ немој бан те молам ) ај позз и се глеаме на кантер можда се знаеме не ти знам nick name и ај идам ја на забар а после и ја да мавнам некој фраг н СЅ и да ви посолам уше малце памет... не дека сум ептен попаметен од луѓево тука туку нив не ги бива (секоја чест за исклучоците)
ај малце за поново време да збориме од мое искуство...
се се расипаа... сеа сите се караат дали металика се или не се позери... (лично мислам дека се) сеа сите глеаат гомна да ти изедат и да се напраат фраери пред женска... и шо биднуе на крај... некој ко мене и борис шо не го боли пенисот кој го мрзи и кој му јаде гомна става се на игнор и си проаѓа позакон од сите нив со пиво и креатор и Violator и агресии низ паркот (па алфи па шамари пукање (ние јадевме не се праам курназ алфи тепам демек)) па па кур не боли зашо си иаме другари шо стварно не ценат а не некој “металци“ шо гомна јадат... зашо факт е у денешно време металско хоби е да се оговара низ град... шо се замарате бе... ова од мортиша е како беше порано (иако сум мал можев година две и ја таков тежок живот да уживам)
така да метал е начин на живот а не само музика и се знае кој се “вистинските“
ај позз леле ама го тупам со реферативе Х)
НОВ БЕНД!!! БОЉЕ ОД 1000 СТАРИ!!! VIOLATOR!!!!!
Толку иам да кажам...
ајдеее сеа па и оцени кој колку % метал е? па ај како ке ми докажеш на пример дека не сум pure metalhead? ја на пробувам да напишам и понекоја песна, да создадам нешо, а не само елекот на мене со КРЕАТОР на грб и да фурам ко највечи фраер у град...
абе колку поише постови читам толку поише ми се намалуе мислењето према тебе... зар е можно бе чоек леле како се роди толку паметен од сите попаметен... атеист бев ама сеа ке веруем у тебе... ALL HAIL LET 3! -_- интелектуалецу сваќаш дека е сарказам
хаха знаев дека некој панкер ке прокоментира ај коа ке иам време сеа се брзам ептенсе согласувам со тебе само исклучи ги болдираните од листата на наркомани
Летри дај бе легни нешто аман, и не се замарај со работи што не те засегаат и не ги разбираш.Прашање до металците на форумот?
Дали откупувате метал и колку пари давате за бакар ?
Ааа, бакар не. Само челик откупувам. Може и железо, па после челикот сам си го правам. Само да е добро сочувано, да не е зар'ѓано.Прашање до металците на форумот?
Дали откупувате метал и колку пари давате за бакар ?