Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Благодарам на комплиментот, ти дисмантлментско торсо, што сака да благо садистички руинира туги кранијали!

Поздрав !
Да го преведувам буквално, или имаш концепт сопствен за значењето на термините т.е. фразата? :smir:

@Лети Лети Лети бубамаро донеси ми гооости....:pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
метал=уметност
уметност=генијалност
генијалност е еквивалентно на лудост

значи...метал=лудост

Член од
17 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
2
Да го преведувам буквално, или имаш концепт сопствен за значењето на термините т.е. фразата? :smir:

@Лети Лети Лети бубамаро донеси ми гооости....:pipi:
Хахахаа, знаев дека вака ке реагираш и за тоа така ти напишав!
Инаку по малку сум саркастичен, тоа ми е вродено. Но сега, по некоја логика, како што читам и по други теми, а и во оваа треба да се расправаме за некој термини глупави. И ноншалантно да се критикуваме! Е, тоа нема да го правиме...

Секое добро!
Идам да видам какво е времето надвор, слушам дека дува, али сакам и да осетам како би било јас да дувам !

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Хахахаа, знаев дека вака ке реагираш и за тоа така ти напишав!
Инаку по малку сум саркастичен, тоа ми е вродено. Но сега, по некоја логика, како што читам и по други теми, а и во оваа треба да се расправаме за некој термини глупави. И ноншалантно да се критикуваме! Е, тоа нема да го правиме...

Секое добро!
Идам да видам какво е времето надвор, слушам дека дува, али сакам и да осетам како би било јас да дувам !
Де бе па ти, од здрава критика и неарогантен пристап нема поарно: сакав само да ти дообјаснам некои работи за ентропијата,кои сум ги студирал по малку. Прости ако погрешив :smir:

*забележува во книга на стереотипи..... ------------недостапно-------------

@ Burn84>
Јоцо, види го ова.
Метал - уметност :)

NexuS

hatecrew.NexuS
Член од
12 септември 2007
Мислења
59
Поени од реакции
3
Металот е уметност, и од музички аспект, и од индустриски и од секаков. :)
Инаку, burn84, логикана ти е стварно малку фриказоидна али нема веза.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500

@ Burn84>
Јоцо, види го ова.
Метал - уметност :)
Металот е уметност и од архитектонски(архитетски) поглед, значи како и да е излегува добро.
Боби дали затоа што ти си иден архитект ова те прави лудак, според погорната формула :pos:
Знаеш дека е шала нормално, ја знам дека си луд...и ти знаеш дека ја сум луд:back:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Не биват.
Уметност не секогаш е еднакво со генијалност.
Му.

Nu`Bia

Деталка
Член од
10 август 2008
Мислења
59
Поени од реакции
1
Метал уметност...њу металот дан е уметност? :drk: Добра ноќ

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Метал уметност...њу металот дан е уметност? :drk: Добра ноќ

Ни ја не го бендисуам.
Но се додека не го испотиш газот да создадеш нешто твое, па да пробаш малку од горчливиот колач со вкус на борба меѓу помалку и повеќе генијални идеи, немаш ич право на горевидениот начин да судиш.
Се разбира, освен ако истражување на уметничките правци ти е животна пасија, определба, и доволно се потрудиш да изостриш сетила, и вистински лица го потврдат тоа.

Евентуално дозволено ти е нешто да не ти се допаѓа, ко слушател.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не треба току потења за да сватиш дека само 20% од денешниот метал е добар.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ахритектурно-метал дискусијава за тоа кој прв прочитал "1000 зошто-1000 за да ти го опнам",и нивните ентропско,главо-копрофагичарски дилеми за правоупотребената ентропија како поим за град во "Не баш Лијепа Наша",па после Брн и неговата уметност која од којзнае кој агол на округла соба ја извади.....а и пред тоа Летот и неговите шамари кои му ги лупал на Оризот.....вечно ќе останат во моето срце.

Да сте ми живи,динчиња мои необрани:)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ахритектурно-метал дискусијава за тоа кој прв прочитал "1000 зошто-1000 за да ти го опнам",и нивните ентропско,главо-копрофагичарски дилеми за правоупотребената ентропија како поим за град во "Не баш Лијепа Наша",па после Брн и неговата уметност која од којзнае кој агол на округла соба ја извади.....а и пред тоа Летот и неговите шамари кои му ги лупал на Оризот.....вечно ќе останат во моето срце.

Раско...да беше возвишен колку што со сила се правиш ќе ги сватеше постовите. Вака само го докажуваш пубертетлукот низ кој фазираш.Ја округла соба имам исто колку ти што сакаш да бидеш азискиот мудрец на оваа тема.
Летчо има 40-накај 50 години(ваљда), јас баш си мислев нема да се замараш со него-ама ме изненади. Му напиша 5 колеметарски поста.

На равел свири бади гај...пушти си запали цигарче и размислувај за цицките на комшиката.:back:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Летчо има 40-накај 50 години(ваљда), јас баш си мислев нема да се замараш со него-ама ме изненади. Му напиша 5 колеметарски поста.
Па и самиот знаеш дека во последно време статусот на кајгана не се мери по број на постови или колку зеленки имаш туку колку пати си му одговорил на Лет3 и дали си успеал да му го привлечиш вниманието

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Па и самиот знаеш дека во последно време статусот на кајгана не се мери по број на постови или колку зеленки имаш туку колку пати си му одговорил на Лет3 и дали си успеал да му го привлечиш вниманието
Во секој случај, но колку ли ќе трае тоа?
Сигурно ова го знаеш и подобро од мене " или ме мразат или ме сакаат, но во секој случај размислуваат за мене-а тоа ме прави бог во нивните глави.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691

Хроничарот Разиел го стави шлагот на ментално-стереотипската ентро-попара, во него-препознатлив стил. Хејл ту д Рази ман.
Јас како восочен, ќе постирам рандом три слики со кои сакам да му отворам повеќе работа на Мрно кој сега одмара, додека ние вредните форумџии се трудиме да заработиме за живот.

Kajgana Shop

На врв Bottom