Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ги препорачувам WD Passport Essential, цената на тој од 320 гб е околу 5500денариНекој да не знае како се движат цените на екстерните хардискови до 300gb?
Проверив и во BIOS, ставив нов BIOS, ја пробав и на Ubuntu (порано Ubuntu ја детектираше без проблем), но ништо не бидна.
Дали да си барам нова мрежна или има уште некој начин да се провери оваа?
ај сеа да ве видам... се убив од барање на гугл,за овој БСОД... за овој код што ми го дава нема никаде... значи на сред игра,се појавува БСОД со тој код... да напоменам, тркачки игри- мото гп,бмв м3 челинџ....![]()
ај сеа да ве видам... се убив од барање на гугл,за овој БСОД... за овој код што ми го дава нема никаде... значи на сред игра,се појавува БСОД со тој код... да напоменам, тркачки игри- мото гп,бмв м3 челинџ....
![]()
Abe na hamacito za igranje na fifa mi pisuva network adapter error do sto ke da e toa i kako da go resam problemov inace nemozam da igram fifa na net.
Другари му правам надограда на PC-во
Имам PSU 450W
- А го доставувам овие компоненти:
> MB: ECS IC780M-A (AMD2+,AMD3)
> RAM: Kingston 2GB DDR2 800Mhz
> CPU: AMD3 Athlon II X4 620 2.600Ghz L2..2Mb
> VGA: Gigabyte n9600GT 512Mb DDR3 256Bit
---- цена: 13.000 ден.
Добар избор или ? - А ке издржи ли напојувањето.
А на други игри преку хамачи?
Ќе издржи напојувањето ама тапа ти е конфигурацијава. Или ти треба баш ваква OFFICE конфигурација?
Дебе брат. Кој игри ке ги тера? - би треба да ги тера Cod 4, GTA4, Fifa 10, PES 10 ????