Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурен си дека имаш 4гб рам меморија? Јас со 4гб рам работам на 32битен ОС но во CPU-Z ги чита сите 4гб а во My Computer 3,25гб
Ај во CPU-Z оди во табот SPD и види на Slot #1 и Slot #2 што пишува.
Или види дали меморијата работи во Dual или Sigle Channel. Ако работи Single најверојатно имаш еден модул од 2гб и еден од 1гб.

Vo slot eden vo Module pisuva 2048MBytes vo slot 2 vo module pisuva 1024Mbytes

memorijata raboti vo Single Channel

toa znaci deka imam 3gb ram ?

Vo slot eden vo Module pisuva 2048MBytes vo slot 2 vo module pisuva 1024Mbytes

memorijata raboti vo Single Channel

toa znaci deka imam 3gb ram ?

Да да како што пиша јовче ти имаш 3гб рам. Ако си платил за 4гб а ти ставиле 3гб срам нека им е.

Знае ли некој овластен сервис за Toshiba ???

Си го збербатив лаптопот, сеа ми се суши....некој да поправа?

Moze nekoj da kaze dali ako stavish cd za formatiranje ali namesto da go formatirash diskot idesh na repair ti se brishat podatocite? Ili ne ?

Moze nekoj da kaze dali ako stavish cd za formatiranje ali namesto da go formatirash diskot idesh na repair ti se brishat podatocite? Ili ne ?

ако избереш опција repair нема да ти зе избришат податоците, само ке се среди оперативниот систем.

едит : -={K-O-R-U-N}=- ме претркал, не сум видел дека он пишал пред мене.

вака... земав сони пс2... од италија ми го донесоа... е сеа,треба да се чипува нели?? или како се викаше де, да прима пиратски цд-иња... каде се прави тоа? некој од форумов се разбира у такви работи???

и друго,сетинзите за сонито,какви да се??? има нешто,какви излези/канали ова она... аниуан хелп ми???:vozbud:

вака... земав сони пс2... од италија ми го донесоа... е сеа,треба да се чипува нели?? или како се викаше де, да прима пиратски цд-иња... каде се прави тоа? некој од форумов се разбира у такви работи???

и друго,сетинзите за сонито,какви да се??? има нешто,какви излези/канали ова она... аниуан хелп ми???:vozbud:

Го носиш негде кај што чипуваат PS2, незнам каде точно има сега, види по огласиве има (на времето беше околу 50 евра чипување).

Какви сетинзи да местиш? Какви канали? Кабли???

Го носиш негде кај што чипуваат PS2, незнам каде точно има сега, види по огласиве има (на времето беше околу 50 евра чипување).

Какви сетинзи да местиш? Какви канали? Кабли???

треба да се чипува... е у пм...:vozbud::pos2::pos2: сеа да видам чипувањево како иде...

3. Па ако имаш 3 gb рам нема да работи во dual channel, или пак можеби имаш win xp 32bit па гледа само 3 gb

Ова шо е работава со 3Гб дека нема да работи во Dual Channel. на CLU-Z пишуе дек работи во Dual. не знам као да објаснам, ама со нов процесор би си продолжило у Dual, доколку е така као шо пишуе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom