Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

Статус
Затворена за нови мислења.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.698
Поени од реакции
288
Добра работа е од МТ адсл и тел да се префрлам на Duo Extreme? Глеам за 1500 даваат 300мин со телеком зборење и 10mbps неограничен нет. И дали можам да си го префрлам бројот?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Добра работа е од МТ адсл и тел да се префрлам на Duo Extreme? Глеам за 1500 даваат 300мин со телеком зборење и 10mbps неограничен нет. И дали можам да си го префрлам бројот?
Пишува дека можеш да си го задржиш бројот кој што го имаш....само прво прашај пред да раскинеш договор прашај дали е возможно. Затоа што одредени региони немаат сеуште подршка за онтел телефонијата

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Пишува дека можеш да си го задржиш бројот кој што го имаш....само прво прашај пред да раскинеш договор прашај дали е возможно. Затоа што одредени региони немаат сеуште подршка за онтел телефонијата
кога ќе поднесеш барање во ОНТЕЛ, они ќе ти кажат дали има или нема техничка можност.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
vaka, jas sum na On net i imam od toj paket od lani SOLO 3 paket so 3 giga
e sega vo oktomvri mi istekuva dogovorot
i dali znaete dali imaat novi paket, kako im se cenite, da znam sto da pravam so internet?
FALA

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
vaka, jas sum na On net i imam od toj paket od lani SOLO 3 paket so 3 giga
e sega vo oktomvri mi istekuva dogovorot
i dali znaete dali imaat novi paket, kako im se cenite, da znam sto da pravam so internet?
FALA
Мислам дека си грешка. Провери во договорот треба да пишува дека ти истекува на Нова Година бидејќи склучуваш договор на една година од кога ќе почнеш да ја плаќаш полната цена на пакетот а тоа беше од 1ви Јануари 2008ма. Инаку за пакетите ДУО сеуште никој ништо не знае т.е. не ги испробал и не знае дали навистина се такви какви што ги претставуваат.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
има некој информации(или искуства) со пакетот ДУО ЕХТРЕМЕ што треба како треба читам на официјалната страна ми се свига пакетот ,дали знае некој дали тие 300 мин се секој месец ,гледам даунлоад е 10 мбпс,фиксниот дали останува ист и то......мислам дали некој се распрашал во салоните на оннет за повеке инфо

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
има некој информации(или искуства) со пакетот ДУО ЕХТРЕМЕ што треба како треба читам на официјалната страна ми се свига пакетот ,дали знае некој дали тие 300 мин се секој месец ,гледам даунлоад е 10 мбпс,фиксниот дали останува ист и то......мислам дали некој се распрашал во салоните на оннет за повеке инфо
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=28131

Тука имаш повеќе инфо за ДУО ЕХТРЕМЕТОТ :helou:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
и што испадна сега имам соло3 а гледам сега имаат за истата цена со 10 гига и ако сакам да го сменам треба нов договор на една година, така е или не?

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Би сакал да го уклучам кајмене дома пакетот "Duo Extreme" дали можам да приклучам рутер и да го делам интернетот со уште 3/4 ком. нема никаков проблем?
Каква опрема добивам со пекотот "Duo Extreme" од ОН НЕТ?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Абе, не прочита 2-3 мислења погоре дека има цела тема за Duo Extreme?

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Не можам да го најдам мојот одговор поназад и што е толку тешко да се одговори два збора се :toe:
П.С чекам одговор од некој на моеото прашање :

Би сакал да го уклучам кајмене дома пакетот "Duo Extreme" дали можам да приклучам рутер и да го делам интернетот со уште 3/4 ком. нема никаков проблем?

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Не можам да го најдам мојот одговор поназад и што е толку тешко да се одговори два збора се :toe:
П.С чекам одговор од некој на моеото прашање :

Тркни си до салонот на ОнНет и прашај ги со детален одговор пред да склучиш договор кој мора да биде една година,модемот што го даваат со овој Пакет е Искрател Модем за АДСЛ2+ технологија,секако дека можеш да делиш Интернет со друг рутер а богами можеш и со тој што е вклучен во пакетот.

За чекање се чека долго ама тоа е процедура и ако ти треба уште нешто оди на biz.on.net.mk за работите да ти бидат појасни.

Член од
17 септември 2008
Мислења
41
Поени од реакции
0
Немојте аман он-нет не се заебујте.. ОННЕТ СУКС.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom