Пишува дека можеш да си го задржиш бројот кој што го имаш....само прво прашај пред да раскинеш договор прашај дали е возможно. Затоа што одредени региони немаат сеуште подршка за онтел телефонијатаДобра работа е од МТ адсл и тел да се префрлам на Duo Extreme? Глеам за 1500 даваат 300мин со телеком зборење и 10mbps неограничен нет. И дали можам да си го префрлам бројот?
кога ќе поднесеш барање во ОНТЕЛ, они ќе ти кажат дали има или нема техничка можност.Пишува дека можеш да си го задржиш бројот кој што го имаш....само прво прашај пред да раскинеш договор прашај дали е возможно. Затоа што одредени региони немаат сеуште подршка за онтел телефонијата
Имаат, погледни ги линковиве подоле:vaka, jas sum na On net i imam od toj paket od lani SOLO 3 paket so 3 giga
e sega vo oktomvri mi istekuva dogovorot
i dali znaete dali imaat novi paket, kako im se cenite, da znam sto da pravam so internet?
FALA
Мислам дека си грешка. Провери во договорот треба да пишува дека ти истекува на Нова Година бидејќи склучуваш договор на една година од кога ќе почнеш да ја плаќаш полната цена на пакетот а тоа беше од 1ви Јануари 2008ма. Инаку за пакетите ДУО сеуште никој ништо не знае т.е. не ги испробал и не знае дали навистина се такви какви што ги претставуваат.vaka, jas sum na On net i imam od toj paket od lani SOLO 3 paket so 3 giga
e sega vo oktomvri mi istekuva dogovorot
i dali znaete dali imaat novi paket, kako im se cenite, da znam sto da pravam so internet?
FALA
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=28131има некој информации(или искуства) со пакетот ДУО ЕХТРЕМЕ што треба како треба читам на официјалната страна ми се свига пакетот ,дали знае некој дали тие 300 мин се секој месец ,гледам даунлоад е 10 мбпс,фиксниот дали останува ист и то......мислам дали некој се распрашал во салоните на оннет за повеке инфо
Не можам да го најдам мојот одговор поназад и што е толку тешко да се одговори два збора се
П.С чекам одговор од некој на моеото прашање :
Би сакал да го уклучам кајмене дома пакетот "Duo Extreme" дали можам да приклучам рутер и да го делам интернетот со уште 3/4 ком. нема никаков проблем?
Каква опрема добивам со пекотот "Duo Extreme" од ОН НЕТ?