Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
под некој подразбирам личност што не работи во оннет, нема некој во поблиското семејство вработен во оннет и не ги рекламира оннет во замена за бесплатен интернет

Така е друже ја научија лекцијата најпосле,значи со овие пакети треба да докажат дека се самостојни ,немаат кабли со телеком и немаат потреба да се споредуваат со нив туку да дадат ебxxxxxxxx Интернет која че биде стабилен и брз и да има среќни корисници.

Останува да видиме бе,од мечка не страв од НоНет страв.

А дали ќе има доплата од 90 денари за гигабајт??????????????

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Доколку сега го прекинам договорот, ќе треба да ги исплатам 4-те месеци до крај на 2008 или не?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Го читам ама не го разбирам, нешто некаква разлика да се плати, бла-бла-бла...
Претпоставувам уствари тоа е, 4-те месеци :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Ај некој нека ми каже со ова новиот пакет на дуо екстреме дали ке можам да си го задржам стариот број од телеком јеби га 20 години сите не знаат по тој број или бројот се мења?

Приметивте дека веќе WADSL нема да се нуди ни за домашни ни за деловни корисници.Толку нада за нас дека ке има нешто плус.Сега чаре или да чекаш да ти помине договорот или да мигрираш во некој од овие пакети.Али лопови бе миграција направиле 1000 ден а што убаво ке беше да беше бесплатно.

Член од
9 мај 2007
Мислења
27
Поени од реакции
0
Доколку сега го прекинам договорот, ќе треба да ги исплатам 4-те месеци до крај на 2008 или не?
Јас едно време сакав да го раскинам договоро и ми побараја по 300 или 600ден(не се сејќавам добро) за секој месец што сум го користел до времето на раскинување.Пак распрашајсе за посигурно ако го раскинуваш......ама ако го имаш подолго користено нема туку така да си поминиш верувај

Член од
9 мај 2007
Мислења
27
Поени од реакции
0
Ај некој нека ми каже со ова новиот пакет на дуо екстреме дали ке можам да си го задржам стариот број од телеком јеби га 20 години сите не знаат по тој број или бројот се мења?

Приметивте дека веќе WADSL нема да се нуди ни за домашни ни за деловни корисници.Толку нада за нас дека ке има нешто плус.Сега чаре или да чекаш да ти помине договорот или да мигрираш во некој од овие пакети.Али лопови бе миграција направиле 1000 ден а што убаво ке беше да беше бесплатно.
Телефоно од Телеком ти останува нема врска со тој пакет,со дуо екстреме ти даваат + нивни телефон така да во тој случај ќе имаш два фиксни телефони,сега ако сакаш имаш опција да го исклучиш телефоно од Телеком и да го префрлиш бројот на он.нет и така ќе го имаш истио број и на он.нет

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Телефоно од Телеком ти останува нема врска со тој пакет,со дуо екстреме ти даваат + нивни телефон така да во тој случај ќе имаш два фиксни телефони
Не треси глупости, два телефони...

Ти останува бројот, само стануваш претплатник на ОнНет, наместо на Телеком.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.413
Телефоно од Телеком ти останува нема врска со тој пакет,со дуо екстреме ти даваат + нивни телефон така да во тој случај ќе имаш два фиксни телефони,сега ако сакаш имаш опција да го исклучиш телефоно од Телеком и да го префрлиш бројот на он.нет и така ќе го имаш истио број и на он.нет
Не точно, може да се префрли на Онтел сега.

BTW честитки до Онет на новите пакети, најпосле добра конкуренција.

Сега само со односот кон корисниците да се оправат.

P

Princ

Гостин
И интернетот, и интернетот....
Не е лесно да даваш 10 Mbps на 10 души, или 100, или 1000...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Искрено, планирам од понеделник WADSL-ов да го заменам со екстримот.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Искрено, планирам од понеделник WADSL-ов да го заменам со екстримот.
Истотака и јас не мора 10мб од тие 10 нека дадат 8мб брзина се е поубаво од овој WADSL само не дај боже да бараат пари за миграција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom