А1 Македонија (VIP)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Мене мрежата ми е очајна,има ли некој друг проблем со ова?
Ништо не слушам ниту ме слушаат и три телефони сменив,но не е до нив.Дали некој друг го има истиот проблем со ВИП?
Ако имаш проблеми константно на една локација - можно е баш таму да има слаба покриеност од страна на ВИП (пр. место опколено од високи објекти)....
Инаку, сум немал до сеа лично проблем со мрежа освен што понекогаш ми се губи(не по моја вина) конекцијата(во тек на разговор) со еден мој соговорник - стриктно кога е само на едно место - кога е на друга локација се е в ред :toe: Џабе мењаш телефони - изгледа не е до тоа иначе најверојатно ако било ќе се средело до сеа :smir:

Член од
25 септември 2010
Мислења
28
Поени од реакции
1
...НАЈГЛУПИОТ ОПЕРАТОР ВО МАКЕДОНИЈА.Првиот пат кога се отвори во Македонија,според тоа што го нудеше мислев дека за нешто вреи бидејќи доста атрактивни цени имаа во врска со мобилни телефони,картички и се остало.Но потоа кога видов дека се исто срање како и останатие дека се она што го рекламираат дека се *доста поевтини* е само лажење на народот ги баталив.Покрај тоа што лажат за услугите,мрежата им е КАТАСТРОФА.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
...НАЈГЛУПИОТ ОПЕРАТОР ВО МАКЕДОНИЈА.Првиот пат кога се отвори во Македонија,според тоа што го нудеше мислев дека за нешто вреи бидејќи доста атрактивни цени имаа во врска со мобилни телефони,картички и се остало.Но потоа кога видов дека се исто срање како и останатие дека се она што го рекламираат дека се *доста поевтини* е само лажење на народот ги баталив.Покрај тоа што лажат за услугите,мрежата им е КАТАСТРОФА.
да не те платија од т-моб да го напишеш ова тука ?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
^
Зошто мислиш кога некој го искажува своето мислење, платено му е за тоа?

Член од
25 септември 2010
Мислења
28
Поени од реакции
1
да не те платија од т-моб да го напишеш ова тука ?
Хахах брат не сум од т-мобиле и немора никој да ми плати,за да кажам за што вреди нештото.ОК???
КАКО ПРВО НЕ СУМ НА Т-МОБИЛЕ,СУМ НА ОНЕ.А незнам зошто така мислиш а и не ме интересира.ЕДНОСТАВНО СПОРЕД МЕНЕ ВИП,Е КАТАСТРОФА!!

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Хахах брат не сум од т-мобиле и немора никој да ми плати,за да кажам за што вреди нештото.ОК???
КАКО ПРВО НЕ СУМ НА Т-МОБИЛЕ,СУМ НА ОНЕ.А незнам зошто така мислиш а и не ме интересира.ЕДНОСТАВНО СПОРЕД МЕНЕ ВИП,Е КАТАСТРОФА!!
Клучен збор - според ТЕБЕ!
ВИП нуди најисплатлива услуга, јас никогаш, ама ниеднаш досега не сум имала проблем со мрежата, кога патувам дури ми се случува да имам на ВИП мрежа, а на т-мобиле да немам. Исто така, на ВИП сметката секогаш ми била соодветна на потрошените минути, за разлика од т-мобиле каде што секогаш има некои необјасниви минути, пораки три пати наплатени и слични глупости.
Според мене ВИП се најдобри во моментов.

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
295 ден - 1000=15h минути месечно бесплатно кон цела Vip мрежа, + тие 295 ден кон другите мрежи. Подобро здравје!
Т-mobile немаат некои посебни услуги а посебно за постпејд нема никакви попусти.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
еве ти уште еден клучен збор - И СПОРЕД МЕНЕ!!!

Клучен збор - според ТЕБЕ!
ВИП нуди најисплатлива услуга, јас никогаш, ама ниеднаш досега не сум имала проблем со мрежата, кога патувам дури ми се случува да имам на ВИП мрежа, а на т-мобиле да немам. Исто така, на ВИП сметката секогаш ми била соодветна на потрошените минути, за разлика од т-мобиле каде што секогаш има некои необјасниви минути, пораки три пати наплатени и слични глупости.
Според мене ВИП се најдобри во моментов.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
еве ти уште еден клучен збор - И СПОРЕД МЕНЕ!!!
Ок, за тебе знаеме веќе :smir: Плус, според тоа што го напиша, ја немаш користено мрежата на ВИП, така што не гледам како имаш искуство со техничкиот дел од ВИП? Налетувањето на една безобразна вработена таму не ја прави компанијата, а и да не почнам со искуствата кои сум ги имала во т-мобиле :smir:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
каква вработена таков шеф... :smir: башка, најново е таму вработената да одговара за шефот... :pos:

Ок, за тебе знаеме веќе :smir: Плус, според тоа што го напиша, ја немаш користено мрежата на ВИП, така што не гледам како имаш искуство со техничкиот дел од ВИП? Налетувањето на една безобразна вработена таму не ја прави компанијата, а и да не почнам со искуствата кои сум ги имала во т-мобиле :smir:

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Најглупиот пост на форумов. :tapp:

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
А кој си па ти да кажиш кој е добар пост кој не ??/??? Па човече ако ти е глуп,што го читаш бе!
А кој си па ти да кажеш кој е добар оператор кој не е??/??? Па човече ако ти е глуп, што се замараш со ВИП бе!

Kajgana Shop

На врв Bottom