А1 Македонија (VIP)

Член од
27 август 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Дечки сакам нешто да ве прашам, дали од кога ставивте VIP картица мрежата на Т-mobile Ви ја прикажува како VIP па дури и при скениране факам VIP и Cosmofon
а каде VIP има покриване факам VIP,VIP,cosmofon

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки сакам нешто да ве прашам, дали од кога ставивте VIP картица мрежата на Т-mobile Ви ја прикажува како VIP па дури и при скениране факам VIP и Cosmofon
Meне со ВИП картица ме префрлува често на Т-Мобиле,па мануелно се враќам.Ми здосади веќе така на секои 2-3 саати.

Член од
27 август 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Kako sto gledam od den na den se podobro se faka, stavaat novi bazni stanici

Член од
28 октомври 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Samo nema vrska koja mrezha ti ja ispishuva na mobilniot, t-mobile ili Vip. Jas imav mala kriza so toa i se javiv na 1234 i mi rekoa da namestam na avtomatsko biranje mrezha i od togash nema gajle, stalno sum dostapna :)

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
И 10 нови мобилни оператори да излезат, јас ќе си останам на мобимак.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Da be i kaj mene ima samo VipMK, VipMK kako home network i Cosmofon.

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Meне со ВИП картица ме префрлува често на Т-Мобиле,па мануелно се враќам.Ми здосади веќе така на секои 2-3 саати.
Па оди во сетинзите на телефонот па во нетворк па одбери таму searching method или нешо слично(од телефонот зависит). Иначе то се дешават зш е слаба ВИП мрежава во почетоков!!!!!!!!!!:salut:

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Прес на Вип оператор

Прес на Вип оператор

Претставници на менаџерскиот одбор на Вип оператор денеска ќе одржат прес конференција во Скопје.

На пресот ќе бидат соопштени новите пакети што ги планира третиот мобилен оператор.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
„ВИП“ почна да нуди пост пејд услуги

Третиот мобилен оператор, австриски „ВИП“, почна да нуди пост пејд услуги. Воведе четири тарифни модели со месечна претплата од 200 до 1.200 денари.
Надлежните во „ВИП“ тврдат дека се најевтини на пазарот. Најскапата опција кон сите мрежи ќе чини 6,5 денари за минута, додека најевтината 5,7 денари за минута разговор, 24 часа на ден.
Пост пејд разговорите се со префиксот 078. До 10 декември сите корисници кои ќе се вклучат во пост пејд пакетите на „ВИП“ ќе добијат три бесплатни месечни претплати.
„Со нашите тарифни модели имаме најниска месечна претплата, најевтини пакети и цените на разговорите се поевтини од релевантните модели на пакети кои можат да се споредуваат еден со друг“, изјави Марио Цвитковиќ, главен маркетинг директор на операторот „ВИП“.
„Сега цените се пониски за околу 10%, а во однос на состојбите од пред една недела за 50 до 60 проценти. Секој можен начин за натамошно подобрување на цените трајно ќе го искористуваме и се што можеме, секоја можна заштеда ќе ја употребиме за пониски цени за нашите корисници“, рече Младен Пејковиќ, главен извршен директор на операторот „ВИП“.

извор:а1

едит:
Vip Постпејд Промоција

Станете Vip Постпејд претплатник до 10.12.2007 година, и зборувајте 3 месеци без претплата! И уште повеќе, уживајте во бесплатните разговори во висина на претплатата на Вашиот тарифен модел.

Побрзајте во Vip и уживајте во бесплатни разговори следните 3 месеци!

Понудата важи за сите Vip Постпејд претплатници кои ќе склучат договор со времетраење од 24 месеци Претплатниците кои ќе ја одберат промотивната понуда можат да го променат тарифниот модел по истекот на првата година

еве ги и тарифните модели

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Па ми це чини дека имаат најевтин пост-пејд. Плус 4 ден. порака...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.108
ВИП воведе гага СМС пораки од нет за своите корисници.
Јас не сум нивен корисник, така да не знам повеќе, само налетав на реклама.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
за поракиве требит да имаш нивен број шо е и логично и да се регистрираш...нешо ко т-мобиле бесплатнине ваљда...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Од утре ќе ми го исклучат припејд бројот, една година откако е регистриран и го користам и така ќе морам да надополнувам како што е на t-mobile, 100 денари за една недела, 200 или 300 за еден месец (не го разбрав тој во инфо центарот баш добро), 700 за 6 месеци, 1200 за цела година, со фактот дека "двојно повеќе" услугата е валидна сеуште, така да се ќе се дуплира.
Лошо така што направија, оти досега не беше така ама... кај t-mobile одсекогаш е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom