Everybody Loves Raymond

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Ја гледа ли некој оваа серија, моментално мојата омилена, се емитува секој ден на нова тв околу 16:40. Највеќе ме смее таткому на Рејмонд, Френк Бароне :)
Погледнете го само интрово од третата сезона,:vozbud: не се токму!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=tgpWCvBYWvI[/media]

АаАаа..многу ме смее серијава...како би ја рашлапала тоа мајката мрдната(ко ѓуленце е)...татконо мрднат сака да ја избаци од дома(не го обвинувам)...синот цајкан,се е кажано...а Рејмонд е фаца..нема шо да се каже...а и женичката му е баш кул...
се на се..топ серија за тепање време

Ја гледам секој ден и ми е една од најомилените.
Највеќе ме смее таткому на реј-стариот е цар-а и братму е онака шлакнат...а бе сите се тачка.

Одлична е серијата...скоро година и пол ја следам на Нова...царој се сите...иначе да имам онаква мајка дома ( не дај Боже ), одма ја ликвидирам :))

Закон серија редовно ја пратев на Нова сеа пак даваат ама некои од постарите епизоди а изгледа и на Сител ке ја даваат...најкрвав ми е стариот(види фотос)sd

Mene mi e mnogu tupa taa serija ama ako veke biram cajkanot e najbolji glumec tamu

Сега треба да почнат ина Сител да даваат.
Тоа ќе биде убаво па низ цела Македонија нешто асално да се гледа.

Па не е лоша,ама не ми е нешто особено интересна,повеќе сум за Како ќе каже Џим.

Па не е лоша,ама не ми е нешто особено интересна,повеќе сум за Како ќе каже Џим.
Како ќе каже џим исто е многу смешно но нема толку многу хумор за возрасни и не се сите карарктери смепни а на рејмонд сите се будали:pos2::pos2::pos2:

Како ќе каже џим исто е многу смешно но нема толку многу хумор за возрасни и не се сите карарктери смепни а на рејмонд сите се будали:pos2::pos2::pos2:

хехе у право си еден тачен нема :pos:

Ја гледам серијава ако ја фатам на ТВ ... некогаш ми се интересни, некогаш глупи, некогаш Реј неверојатно ме нервира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom