Торентите што ги симнуваш, од кај ги земаш? Да не се без сидери?sakam da prasam zost ne mi raboti torent prgramot go simnuvav najmalku 10 pati...koga vklucam nesto da downloadira najprvin pise downloading i posle strelkata napored stanuva crvena i ne mrda od nula
На пазарkade da kupam razdeluvac za dva telefona?
најверојатно нема доволно seederi тој торент кој што го симнуваш, а не е лошо и да ги прочиташ правилата од кај го симнуваш торентот на пр. доколку симнуваш од torrentleech.org имаш правила кои се однесуваат на тоа кои програми можеш да ги користш за DL, да држиш висок ratio итн ...sakam da prasam zost ne mi raboti torent prgramot go simnuvav najmalku 10 pati...koga vklucam nesto da downloadira najprvin pise downloading i posle strelkata napored stanuva crvena i ne mrda od nula
А зашто сакаш да го исклучиш тоа???Ај кажејтеми како да го трнам instel speed step technology не мозам да го трпам појке то процесоров само де 2992 мхз де 2332 мхз,или ако е несто друго само казејте како да го трнам
Па кулерот е.Исчисти го од прашина.Имаш ли термичка паста.Ако не е до тоа прашај ги saphirot (така беше?),корун или mac најмногу се разбираат.Имам АМД процесор dual core 4200+ и имам проблем со температурата на процесорот.Нормално никад не е под 55 степени а кога конвертирам или кога правам некоја операција која го оптеретува процесорот достигнува температура до 100 степени :nesvest: и се гаси автоматски компјутерот.Може некој да ми каже како што да направам да се смали температурата.Да мењам кулер или нешто друго.Дајте некој совет.Фала однапред
1. Зачисти си го цел компјутер и кулерите од прашинаИмам АМД процесор dual core 4200+ и имам проблем со температурата на процесорот.Нормално никад не е под 55 степени а кога конвертирам или кога правам некоја операција која го оптеретува процесорот достигнува температура до 100 степени :nesvest: и се гаси автоматски компјутерот.Може некој да ми каже како што да направам да се смали температурата.Да мењам кулер или нешто друго.Дајте некој совет.Фала однапред
А зашто сакаш да го исклучиш тоа???
А што правиш тогаш кога ти се намалуваат херците? И како ги гледаш?па нон стоп само се намалват мегахерците од 2992 на 2332 зато ме нервират не и цим се намалит појке креват процеси