Тетоважи и пирсови - се` за нив од здравствен аспект!

• Креатор на темата Креатор на темата Ivy_K
  • Време на започнување Време на започнување
здраво тату лаверс! :) сакам да ставам тетоважа на рамо или грб но ме замислува една работа.. дали ќе можам да бидам спортски активен после тетовирањето ? дали одкако ќе се тетовирам, смеам да се потам, пошто нели тетоважата си бара нега.. фала:smir:

Ке можеш да бидеш активен па тоа не е нешто мн страшно :):) смееш но после е потребно одма туш за да не стои потта што мислам сите применуваме. Не се плаши од тоа ако вежбаш со тек на време дека нешто ке ти се деси, е сеа да не идеме у крајности од некој што има 160 кг па смалил на 60 :):):):)

Ке можеш да бидеш активен па тоа не е нешто мн страшно :):) смееш но после е потребно одма туш за да не стои потта што мислам сите применуваме. Не се плаши од тоа ако вежбаш со тек на време дека нешто ке ти се деси, е сеа да не идеме у крајности од некој што има 160 кг па смалил на 60 :):):):)

ахам.. пошто редовно тренирам и во форма сум си, работата ми е да не правам паузи.. иначе може ли да се зафркне тетоважата пример ако пораснам усе некојси 3-4 см ??

ја сакам на веѓата да си ставам....да даде некој совет да или не здраво/нездраво

ne e problem da prodolzis so vezbanje:wink:

INf... opasno e sekako ako ne se napravi toa kako sto treba vo studio i ako ne se socuva posle 10-15 dena kako sto treba (opisano e vo 1 str od temava) se!

а да прашам тоа тетовирање над бенки како е тоа не е штетно за бенките ? x)

Тетоважи некогаш си ставале највише во војската сега има такви клубови бтв некои ке се истотевираат и потоа ке ги бршаТ!

како беше страната мислам имаше македонски тату артисти(мислам форум беше).. јас одлучив ќе се тетовирам кај хаџи.. се има ли некој тетовирано таму ? поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom