Стави помали слики ако можеш. Ништо не се гледа.Ako mozit da se pomognit malce Nesto procesorot mnogu mi krevat procesi i ponekogas mi se namalvat mhz od 2992mhz do 2394 A inace Imam Intel P4 Dual Core 3 ghz, a i da mi kazite koja marka e dali e ponova ili postara
1.
Ako mozit da se pomognit malce Nesto procesorot mnogu mi krevat procesi i ponekogas mi se namalvat mhz od 2992mhz do 2394 A inace Imam Intel P4 Dual Core 3 ghz, a i da mi kazite koja marka e dali e ponova ili postara
1.
A kako da ja trnam ta inel speedstep tehnology i kako da dojdam do pojke poeni na windowsow deka imam 4.6 a sakam pojkeАктивирана ти е Intel SpeedStep Technology, што во превод значи, кога компјутерот не е многу оптеретен автоматски му паѓа тактот, за да се заштеди на струја, да се намали загревањето и така.
Пожелно е да ти е активирано.
Процесорот ти е Pentium d 925, постара марка.
па ти пишува таму на Windows Vista /7 што треба да направиш за да ти се покачи оцената имаш таму Disk Defragmenter ,Disk Cleanup И сличноA kako da ja trnam ta inel speedstep tehnology i kako da dojdam do pojke poeni na windowsow deka imam 4.6 a sakam pojke
Со нов процесор 100% ќе добиеш повеќе бодови : )))A kako da ja trnam ta inel speedstep tehnology i kako da dojdam do pojke poeni na windowsow deka imam 4.6 a sakam pojke
па ти пишува таму на Windows Vista /7 што треба да направиш за да ти се покачи оцената имаш таму Disk Defragmenter ,Disk Cleanup И слично
е сега нов е еден месец пак сега друг да земам немат шанси ако мозиш да ми казиш како да добијам појке бодој со овај процесор и како да ми е на 2982 мхз а не на 2348 мхзСо нов процесор 100% ќе добиеш повеќе бодови : )))
Слаб ти е процесорот повеќе од тоа не може да го зголемиш толку му е силата така да не се мачи безвеза а и 4.6 не е малце има луѓе со 2.3 плачат да имаат таква оценкаSe probav od to i duri povejke preku system care ama isto si e
Како бе еден месец стар? На ново го зема? Колку пари плати?Se probav od to i duri povejke preku system care ama isto si e
е сега нов е еден месец пак сега друг да земам немат шанси ако мозиш да ми казиш како да добијам појке бодој со овај процесор и како да ми е на 2982 мхз а не на 2348 мхз
Ауу те прелажале : ))) И тоа не малце. Што конфигурација зема и што цена?celo kukiste go zedov. nz za ovaj procesor so go imam jas velat postara marka bil a inace pamtam togas samo prasav kolku e vakov procesor mi rekoa 10000
Сакам да си земам еден екстерен хард диск па овој го меркам HDD External WD 1TB MyBook2 Essential USB, 7200, 16MB, 3.5" . Го има некој користено или некакво искуство со него и дали би ми го препорачале или би ми препорачале нешто друго со горе-доле таа цена?