Дали треба да се самоубиете? [тест]

• Креатор на темата Креатор на темата JuveFan
  • Време на започнување Време на започнување
You are probably a pretty decent person, and the world needs more of those. You may not cure cancer, but at least you've probably thought about it, and that's something.

:toe: ne sum znaela

Should You Kill Yourself?Your Result: No, don't kill yourself.

You are probably a pretty decent person, and the world needs more of those. You may not cure cancer, but at least you've probably thought about it, and that's something.
Don't kill yourself right away, but don't rule it

Стварно испадна како шо е.Само не знаев дека не треба да се убијам..........и дека му трбам на светот...:icon_conf:vozbud:

Your Result: Don't kill yourself right away, but don't rule it

You could really go either way right now, the ball's in your court. Get your s--- together and make something of your mostly pathetic existence, or go play in traffic. And none of that "cry for help" sleeping-pill-bulls--- either, everyone already knows you crave attention.
No, don't kill yourself

You could really go either way right now, the ball's in your court. Get your s--- together and make something of your mostly pathetic existence, or go play in traffic. And none of that "cry for help" sleeping-pill-bulls--- either, everyone already knows you crave attention.

Отидов јас да се фрлам од камен мост, wish me luck.

Кај се администраторите ова ли е тема? Па дали знаете дека ова може некого да го поттикне да се самоубие,а за тоа се одговара кривично.

Незнам ни што да пишам друго на темава бог да чува...

404 Quiz not found!

Кај се администраторите ова ли е тема? Па дали знаете дека ова може некого да го поттикне да се самоубие,а за тоа се одговара кривично.

Обично тест прашање не поттикнува самоубиство, тоа само си е твое мислење.

Хаха ако еден глуп квиз на интернет е причина да се самоубиеш тогаш може и стварно не заслужуваш да си жив.

Не го правам тестов се плашам од резултатот...

не ми отвара мене...quiz not found...или така некако пишуваше :vozbud:

Имав другар кој се самоуби, се обеси со жица под мост а имаше само 4 испита пред дипломирање и загарантирано вработување како полициски инспектор бидејќи студираше безбедност.Знам дека никој не треба да се самоубие иако многумина водат начин на живот кој е бавно самоубиство. Мислам дека треба да се издржат и најгадните маки што животот ни ги приредува, но не ги презирам ниту ја потценувам храброста на оние кои се решиле на таков чекор доколку не е некоја банална причина или страв.

Хаха ако еден глуп квиз на интернет е причина да се самоубиеш тогаш може и стварно не заслужуваш да си жив.

Кој си ти да кажеш кој заслужува, акој не да живее?
Да но некој нема да се насмее на квизот може да си ја свати сериозно работата и само да му се поклопат суицидните мисли со резултатите од глупиов квиз и неговите намери да се потврдат.

Од тие причини сметам дека ова е глупав квиз и глупава тема.
Каде ви е одговорноста?
Мислам дека ова воопшто не е смешно.

No offense ама да не ја ископаше темата никој немаше да ја види.

Што сега демек јас сум виновна, не бе пријател виновен е тој што ја поставил, а одговорност ќе си сносат тие што не ја забраниле. Што не ставеа некој квиз па да се мериме во знаење туку ставиле квиз дали треба да извршам самоубиство. До каде со ова...

Ние сме ти народ без општествена одговорност зашто пред се немаме развиено индивидуална, па од таму кој што сака ќе си постави за тема на овие форуми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom