Дали треба да се самоубиете? [тест]

• Креатор на темата Креатор на темата JuveFan
  • Време на започнување Време на започнување
Што сега демек јас сум виновна, не бе пријател виновен е тој што ја поставил, а одговорност ќе си сносат тие што не ја забраниле. Што не ставеа некој квиз па да се мериме во знаење туку ставиле квиз дали треба да извршам самоубиство. До каде со ова...
Не знам шо си се „запалила‘‘ толку за темава. На интернетот има далеку подебилни нешта отколку овај квизот.

Зашто ми смета бе пријател и мое право е ќе дрвам ако сакам и два дена за темава. И за дебилните работи на интернет.

Kvizot ili veke e trgnat od internet ili mene ne mi se otvara. Aj neka proveri nekoj, zs bas sakav da vidam kakvi gluposti pisuva hahahha:pipi:

Зашто ми смета бе пријател и мое право е ќе дрвам ако сакам и два дена за темава. И за дебилните работи на интернет.
Епа имаш едно дугме
report.gif
оди на почетниот пост и кликни. Али јас пак ќе речам темава ќе пропадни пак на дното дури и ако не ја клат в канта.

А за дебилните работи ако сакаш да се буниш оди на 4chan /b. They care :smir:
/sarcasm off

Kvizot ili veke e trgnat od internet ili mene ne mi se otvara. Aj neka proveri nekoj, zs bas sakav da vidam kakvi gluposti pisuva hahahha:pipi:

404 - Quiz Not Found
GoToQuiz.com does not have a quiz listed at the URL you specified. You can create a quiz using our simple quiz-maker interface!
Sorry you did not find what you were looking for. Please explore the rest of the site, and you will find some great quizzes!

И ја истиот проблем го иам

Има некој проблем не го отвара кај мене ...

Сеуште неможам да поверувам какви глупости има на интернетов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom