Најреална игра?

• Креатор на темата Креатор на темата leo
  • Време на започнување Време на започнување
Aaaa. Mislite na najdobra real igra ........ F.E.A.R. ccc. I ona ne e, ima horrors. Aman be, znaci Company Of Heroes.

Mafia . Најреална игра што некогаш сум ја играл

S.W.A.T. 4 е реална игра а GTA ич не ми е реална

Lost planet extreme condition,Crysis iako sega treba da izleze demoto,Bioshock ima interesna grafika ....... ne mi teknuva poveke

Se registrirav na forumov samo za da te prasam nesto.
Ti MRDNAT li si .
GTA realna igra napises panzer tenk od nebo te utepa po grad 300 klona ke sretnes i covek seta po ulici 3 godini ni spie ni boga moli A i onoj cicko Rej berberot neznam so mu e tajnata od kelav te napravi AFRO...
Koja igra mislite deka e najvistinita.?

mislam deka kako najvistinita e napraena gta san andreas .

zos se e napraeno kako vo zivo si kupvis kuca se presoblekvis ojs da jajs avioni hilikopteri sve ima .ima dobra grafika .

brat u pravo si ja ja zemav ednas ama mi koci u najvise sas sve detalji i rezolucija namaleno.JBG:drk::nenene::nenene::nenene::uvo::uvo::toe::toe::nenene:
... долг цитат за ES: Oblivion...

Se registrirav na forumov samo za da te prasam nesto.
Ti MRDNAT li si .
GTA realna igra napises panzer tenk od nebo te utepa po grad 300 klona ke sretnes i covek seta po ulici 3 godini ni spie ni boga moli A i onoj cicko Rej berberot neznam so mu e tajnata od kelav te napravi AFRO...

brat u pravo si ja ja zemav ednas ama mi koci u najvise sas sve detalji i rezolucija namaleno.JBG:drk::nenene::nenene::nenene::uvo::uvo::toe::toe::nenene:

More za toa . za tenkot BRAT KOOOOOOOJ TEEEEE TEEEEERA DA IGRAAS SOOOOOO SIFRIIIIIIII>..
mozes da spies . kako velis ne spie koga spie koga zacuvjes spie 8 do 9 saati. .........

samo za tie dve raboti .
za berberot i ..
lugeto epa brat ako najs nekoja igra da ne se isti lugeto .kazi mi

Abe nema diskusija GTA e najglupa igra (za mene).Pisuvas sifra oruzje vdzep ti se najduva.!.I to go vikate realna igra ??? LOL:pos2::pos2: c c c c c cc

MOH Airborne & BioShock, во однос на тоа колку реално изгледаат :)

ГТА е игрива игра...за за реална да не стане збор, бидејќи скоро све шо се дешава не е реално...мислам џабе ти објаснувам leo ко немојш да ме сватиш, мал си...

инаку реална игра Microsoft flight simulator и SWAT 4

najrealni Arma I OFP kao so pisa overdrajv ama OFP imase dobra grafika za svoe vreme ja doma ja igram uste.

Najrealna moze da bide i GTA IV koa ke izleze

Edna od najrealnite igri za mene e company of heroes
zemi ja ti Faces of War bojle e od COH.i ja vikav deka COH e najbolje ama koga ja zemav Faces Of War mi se smeni mislenjeto.Slicni se i dvete igri ama u FOW nema gradenje baza

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom