- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
Operating System Windows XP or Windows Vista CPU Intel Pentium 4 3 GHz or AMD 64 3200+ processor Memory 512 MB (1 GB for Vista) Hard Drive Space 8 GB of free space Graphics Hardware 256MB Nvidia GeForce 6600 GT or ATI Radeon X1600 Sound Hardware DirectX 9.0c compliant cardЕпа знам дека ми треба нов компјутер овој е 3 години стар, ама на него лани можев без никаков проблем да ја играм Call of Duty Modern Warfare и тоа на 1024 резолуција. Затоа мислев дека ќе можам и оваа да ја играм ама ништо. А пишува дека за оваа Call of Duty World at War треба графичка појака од 6600, а оваа е 7300 ама антика е како што кажа. Ќе ја дадам во некој музеј да ја стават :pos2: Anyways Thank You!
Ова ти се минималните побарувањеа за играта да може да ти пале и да ти тера со 1 фрејм на најслаба резолуција и се на low.Сега ти со можиш да ја играш со слаба резолуција и се на low ама со 2-3 фрејма да си кружиш низ мапата и со 1 фрејм во битка.Така да adios COD5.(се извинувам поради линковите ама нетот ми е 64/64 и набрзина копирав од википедија.