Омилен Метал Албум

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Еј ај бе опишете ги малку албумиве, кажете зошто ви се допаѓаат, омилена песна итн. Шо вака од кај знам јас каков е албумот дали да го симнам или не :toe:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Еј ај бе опишете ги малку албумиве, кажете зошто ви се допаѓаат, омилена песна итн. Шо вака од кај знам јас каков е албумот дали да го симнам или не :toe:
Од моја страна, се што постирам овде, можиш да си ги сметниш од негде...:helou:

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Од моја страна, се што постирам овде, можиш да си ги сметниш од негде...:helou:
Брат, не е ова сликовница па само слики да се ставаат. Можеш да одвоиш барем 5 минути од времето и да напишеш зошто ти е омилен тој албум.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Emeth - Telesis

01. Silence Goes Unheard
02. Anochi Kofer
03. Telesis
04. SoulStorming Echoes
05. Folly And Weakness
06. Monolith
07. Existence Beyond Being
08. The Doer Alone Learneth
09. Aquarian
10. Will To Power
11. Aum​

Едно добро бруталче кое не можам да не го слушнам барем еднаш во денот. Вокалот пред се е солиден, а музиката му е малку бавна али е доста енергична.За разлика од нивните предходни два албума, ова издание му е нешто послабо, но не е ни разочарувачко. За фановите на "бавниот" брутален звук, ова е вистинско решение.:helou:

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Emeth - Telesis

Едно добро бруталче кое не можам да не го слушнам барем еднаш во денот. Вокалот пред се е солиден, а музиката му е малку бавна али е доста енергична.За разлика од нивните предходни два албума, ова издание му е нешто послабо, но не е ни разочарувачко. За фановите на "бавниот" брутален звук, ова е вистинско решение.:helou:
[/LEFT]
Мина па че почниш да рецензираш да ти ебам xD

TheDimsa

Сунгер
Член од
8 февруари 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Suicide Silence - The Cleansing
prejaki mi se nemom da gi opisham toj sho saka da vidi zoshto pesnata the price of beauty neka ja slushni

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Obscura - Cosmogenesis (2009)

Сосема одличен прогресивен дет метал, од страна на германците Obscura. Ова е нивни 2-ри албум по ред и е можда сега за сега еден од подобрите албуми за теков на годинава. На музички план, дечкиве прават сосема "растур" (посебно басистот кој е неверојатно добар), но да не ги заборавиме и преостанатите членови кои одлично си ја вршат работата во албумов. Сега за сега No.1 албум се додека не се појави нешто појако:helou:

Траклиста:
01. Anticosmic Overload
02. Choir Of Spirits
03. Universe Momentum
04. Incarnated
05. Orbital Elements
06. Desolate Spheres
07. Infinite Rotation
08. Noosphere
09. Cosmogenesis
10. Centric Flow

Член од
31 март 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Cowboys from HeLL-Pantera и kill 'em all-metallica

Член од
29 септември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
2
VULGAR DISPLAY OF FUCKIN POWER!!!Нема потреба мислам да објаснувам зашто ми е омилен албум...:drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom