Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Лагадин е шема на лето :smir::smir:

Поконкретно, Корали е шемата. Иначе да, цел град е шема ама пак ќе речам големото добро утро (не само од Охрид) ојт Корали и Градиште претежно.

Pa da be, ja kuka imam vo Lagadin, so se vika se Poohrigjaniv, skoro 20 godini sekoe leto tamu sum, baska site finti vi gi znam:smir::smir:

eve nekolku sliki od Ohrid
greetings-from-macedonia-ohrid.jpg

ohrid.jpg

Plaosnik-noke-ok.jpg

IMG0233bOhrid.jpg

96553060_c1b8f482ed.jpg

dosta beshe za denes

Лагадин е шема на лето :smir::smir:
Ama i zmii polno :)

Ало! Деца, арни сте? Ај таму собирајте се по месинџери, доста тука муабети прајте за Елена или за кој во кој клас е. Види ги ти нив, се раздрдале ко на пазар.
Мислењата од тој тип сите ќе бидет избришани. Збеснати едни.

После долгиот судски процес мислев дека ќе се заташкат работава за серискиот убиец во Охрид, но сепак правдината си излезе на виделина.
Лазе Радески осуден на доживотен затвор за сторените кривични дела, тројното убиство на дилерите на девизи

Извор http://www.ohridnews.com.mk/index.php?mod=1&kat=4&id=11175

После долгиот судски процес мислев дека ќе се заташкат работава за серискиот убиец во Охрид, но сепак правдината си излезе на виделина.
Лазе Радески осуден на доживотен затвор за сторените кривични дела, тројното убиство на дилерите на девизи

Извор http://www.ohridnews.com.mk/index.php?mod=1&kat=4&id=11175
Тој не избега од затвор?

Охрид во лето е со цените како да си во лас вегас...ама ние скопјаните летово ке им ја испијеме цела вода па ке видиме што ке паат после....нананана

Охрид во лето е со цените како да си во лас вегас...ама ние скопјаните летово ке им ја испијеме цела вода па ке видиме што ке паат после....нананана

Охрид е цела година со цените ист бе бате. Ние сме навикнати на истите цени 365 дена во годината. Вас ви е чудно за 40 дена (одвај и толку) што ќе поскапат производите и одма узбуни кревате. А не ви пречи кафето на кеј од 150 денари.

hhh neme smej a skopje ko da e poevtino aman

Ne videh temu o turizmu pa može ovde,

Došao bih sa drugarima da kampujemo pa me zanima kolike su cene da zakupi mesto za šator?

Koliko je privatni smeštaj?

kakve su cene uopšte/generalno?

Ne videh temu o turizmu pa može ovde,

Došao bih sa drugarima da kampujemo pa me zanima kolike su cene da zakupi mesto za šator?

Koliko je privatni smeštaj?

kakve su cene uopšte/generalno?

:)))))))))))

Елешец плажа препорачувам, шатор кај сакаш, без пари.

Охрид е цела година со цените ист бе бате. Ние сме навикнати на истите цени 365 дена во годината. Вас ви е чудно за 40 дена (одвај и толку) што ќе поскапат производите и одма узбуни кревате. А не ви пречи кафето на кеј од 150 денари.

А шо го напрај ти ре, ај 200 кажи! :)

Еве слики ...

h960529ohrid_clement.jpg

- Свети Наум...

1471528-Ohrid_Lake-Ohrid.jpg

- Охридско Езеро...

3488822-Ohrid-Ohrid.jpg

- Охридско езеро Плус куќи ....

ohrid.jpg

- Охрид кун вечер....

ohrid.JPG

- ОХРИД

0CBA1C0DEE74464DA12016DD7A6A8C6C.jpg

- Инекс Горица.....

ohrid_08.jpg

- ОХРИД....

Хвала Фантом,

Али зар не постоји одређено место за камп где има и чувара, не знам колико је овако безбедно? Другарима је много занимљивије овако, да кампујемо, хехееее :vozbud:

Мада до сада нико ми се није жалио, сваког кога сам питао имао је само речи хвале, планирали смо да обиђемо и манастире ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom