Дали ви се допаѓаат игрите за Nintendo DS?

• Креатор на темата Креатор на темата Dream
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
Jas imam 6 igrici za Nintendo DS i osven Tetris, Brain Academy i Mario ne sum nasla nesto interesno.

Ako nekoj znae za nekoja podobra igra za DS, kazete tuka

Пробај Wario Ware, Castlevania итн, не ми текнуе сеа у момент.

Imase edna " CONTRA ".. i ako sakas tek tek na super mario, samo kazi :)

Sonic Rush е добра. Brain Academy исто така.
edit: Сега го прочитав насловот Nntendo :toe:. Нека го поправат админите.

Не за Нинтендо туку за Нинтендо ДС...портабл конзолата...

Пробај со возење јаки се тие

Дали воопшто некој во МК има Nintendo DS?

Јас не сум видел досега,а едно време продаваа во Германос,ако не се лажам...

Другар има, интересно е за тепање време. Но сепак мора да му се земе пиратска мемориска картичка оти игрите се скапи.

GTA Chinatown wars е нешто феноменално, освен од гејмплеј филмчиња и рецензии, истото е потврдено и од доста гејмери.
DSi полека го надминува PSP-то, кое му доаѓа како преносно PS2, само без иновација и ентузијазам.

Сепак, освен GTA и уште некои игри за DSi, повеќето се детски и тиње.

DS е перфектна конзола за одлични RPG наслови од Final Fantasy, Zelda, Kingdom Hearts, Paper Mario серијалите но и други жанрови, како стратегии (Advance Wars), авантури (Phoenix Wright), платформски (New Mario Bros), логички (Mario vs. Donkey Kong)... Сепак, ова е само мал дел од се' што оваа конзола може да понуди...

се е гробишта...нема нишш интересно

Можеби е малку off topic ама постои супер емулатор за NDS... се вика NDSROM player и го има на mininova. Овде можете да видите дали ви е или не ви е ок овој интересен handheld

Можеби е малку off topic ама постои супер емулатор за NDS... се вика NDSROM player и го има на mininova. Овде можете да видите дали ви е или не ви е ок овој интересен handheld

Го имам NDSROM емулаторот.

И ја играв GTA: Chinatown Wars на компјутер, али сепак не е таков филингот. :smir:

А и контролите ќе ви бидат малце проблем, но со време ќе се навикнете. :helou:

Сеа дојде братучетка ми од Америка и до сеа играв на тоа чудото Age of Empires mithology мислам дека беше. Интересна работа се на се. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom