C
cige
Гостин
Епа и Косово ќе влезе пред во УЕ,
види ги колку се поспремни, потпчно посериозни:jaj:
види ги колку се поспремни, потпчно посериозни:jaj:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе оти не сваќате дека сите земаат горива од ОКТА??? Лук Оил не е увозник на горива, туку е препродавач, исто како мак петрол. Така да ни почисти горива ни шипки, сетете се кога беше пожарот во Окта и кризата за дизел во Македонија, никаде го немаше ни на мак петрол ни на лук оил.Прочитајте ја оваа постара вест и се ќе ви биде јасно?!
Квалитет никаков тоа е докажано,само прашање е кој има подобри деривати од Окта и од Лукоил?
Во моментот мислам дека Лукоил е во мала предност,ако не друго главните резервоари сеуште не им се полни со вода бидејќи се релативна нова компанија!
Ова е цитат од мојот пост:Абе оти не сваќате дека сите земаат горива од ОКТА??? Лук Оил не е увозник на горива, туку е препродавач, исто како мак петрол. Така да ни почисти горива ни шипки, сетете се кога беше пожарот во Окта и кризата за дизел во Македонија, никаде го немаше ни на мак петрол ни на лук оил.
Имам ли барем малце право?ако не друго главните резервоари сеуште не им се полни со вода
na ovaa tema jas NO COMMENT!!!!
Abe srajne se gorivata!!!! Koj probal -znae![]()
Јас до сега гориво (бензин, 95 октани, безоловен) полнев од Лук Оил но не сум претерано задоволен. Кога ја зедов колата пред 3 месеци, добив полн резервоар од Макпетрол и мислам дека колата влечеше подобро а имаше и помала потрошувачка. Сега размислувам повторно да наполнам еден резервоар од Макпетрол па да видам дали ќе може да заприметам разлика.
Исто така размислувам да преминам на 98 октани само не знам дали воопшто може да се запримети разлика во силата на моторот. Што мислите вие?