Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
конечо исплатени сите рати од студентскиот кредит од 2009/2010 ...што мислите кога ќе почнат со исплаќање на ратите за учебната 2010/2011 за оние кој што продолжија??

kaj nas postari korisnici od uni banka seuste nema nisto...:(

Ќе има. Кога почнаа да ги пуштаат студентските кредити од 2009/2010 , на студентите во уни банка им каснеа околу една недела.Сигурно е проблемот до банката , нешто таму во нивниот систем . Важно ќе стигни , сега засега е една рата , барем кај мене . :)

Префрлена е и кај мене :icon_mrgr
Ајде нека има избори сега, да ни исплатат ратите :pos:
:yeeeeeeeeey:

Исплатени се и дветте последни рати од студентските кредити од минатогодишните корисници (Уни Банка)

Поздрав :salut:

кај мене само една има, јас сум од обичните студентски стипендии што може да е работата?:nerv:

Какви се тие обични????:)
Ако си од новите кои за прв пат добиле, ондак нема што да се секираш бидејќи исплатата на новите и на оние кои веќе земале порано и сега само ја продолжуваат, не е во исто време. Ако си исто како нас (односно ја продолжуваш) ондак пак нема место за нервози пошто во некои банки покасно стигаат ратите (незнам зошто:)).

токму така...некои имаат една рата, некои две а некои ниедна - како на пример ние преку уни банка.....министерството не пуштило на сите исто...има приоритети.....глупости! стварно нема смисла!

Опаа, треба утре да одам да проверам дали има и кај мене нешто од продолжена стипендија. Ќе биде тоа неочекуван прилив :)

под обични мислев дека не сум од информатичарите и да ја продолжувам стипендијата и сум од тутунска банка и имам една рата само:toe:, па се надевам набрзо ќе стигне и таа другата рата затоа што оваа претходнава ја потрошив:)

токму така...некои имаат една рата, некои две а некои ниедна - како на пример ние преку уни банка.....министерството не пуштило на сите исто...има приоритети.....глупости! стварно нема смисла!

A, da si ja smenete vie bankata..

Нема вркса тоа дека оти си преку уни банка, нема никакви приоритети. Јас ја продолжив стипендијата и сум преку уни банка и ми имаат исплатено 2 рати.

ок....ама од кога си корисник на стипендија? јас и мои колеги кои сме цела генерација преку уни банка немаме добиено...затоа, ама се надевам дека во скоро време ке ни пуштат, можеби пуштаат по факултети бидејќи кај мене на факултет- конкретно на медицински ни немаат на никој пуштено од наша генерација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom