Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Па и за ученичките доделуваа не знам колку 800 или 1 000, пе земаа едвај 300 ! Другите не ги исполнувале условите ! Па затоа прашувам !

Ке видиме ! Ако кај некој се отвори copy-paste во Word document и постирај тука !

konecno ima rezultati za stipendija a nemoze stranata da se otvori postojano koci....:toe:

Не кочи туку не се отвора воопшто !

не бе нема врска,услов е 8,50,и сите документи да ги имаш... епа сега што ке има поке со услов исполнет тоа е друго... Ако се отвори,кој и да ја отвори нека ја зачува страната некој во word или како било :smir:

За стипендии требаше да излезе листата на 14ти, а излезе 12 дена покасно. За кредити требаше на 21ви да излезе. Стави 12 дена вишок поради стипендиите, плус новогодишни/Божиќни празници и би требало накај средината на јануари да излезе

Тој шо виде резултати нека пиши колку имаше одбиени за стипендија ? Или колку зедоа од државните факултети !?

Има 50 страни по 25 на страна значи помалку од 1250 имаат добиено...
Мислам дека сите што ги исполнуват условите имат добиено, јас со просек 8.1 сум 979 на листата

Горанаведените документи кандидатот на кого му е доделена стипендија да ги достави по пошта најдоцна до 15.01.2009 година на адреса

Патувај, ти временска машино :music3:

Има 50 страни по 25 на страна значи помалку од 1250 имаат добиено...
Мислам дека сите што ги исполнуват условите имат добиено, јас со просек 8.1 сум 979 на листата

А ја иам 9.1 просек и неам добиено. Колешка има 9.8 просек и нема добиено. Другар од економски има 10.0 просек и нема добиено.
И ај сеа? Постариве нека кажат што би можела да биде причината?
Ја у секој случај ќе идам да се бунам само да знам што ме очекува и дали може некако да се исправи неправдата.

И јас сум во иста ситуација како Марко. Имам 10.00 просек ама имам направено грешка во еден од податоците од електронската пријава:devil1: Мислам да поднесам пријава. Дали може некој да ми каже (ако има искуство со приговор) што,како да напишам во него? Фала однапред

на проговор мислев...не пријава..хаха:pos2:

најубаво да си отидете лично до министерството за приговор според мене јас лани кога поднесував документи еден другар го немаше на список фино лепо си отиде таму и се разбраа и зеде стипендија(зборувам за средношколските) ама мислам дека и за студентските нема некаква разлика.

п.с. а јас очекував пари пред нова година ама ништо изгледа кај и да е крај на јануар прва исплата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom