Кој дел од денот ви е најубав за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj ictashe ovaa statija ziti sve u Mila li ?

Se znae koga maskoto e odmorno togas mu e dignat i mu se ebe ... a za zensko pa obratno niv im se ebe poveke navecer, statisticki vednas koga ke vidat dignat jarbol na polna mesecina ...

Mnogu trapava tema ko za prvoodelenci

Se znae koga maskoto e odmorno togas mu e dignat i mu se ebe ... a za zensko pa obratno niv im se ebe poveke navecer, statisticki vednas koga ke vidat dignat jarbol na polna mesecina ...

што има врска тоа со дигањето.. нормално дека секогаш може да ти стане и да имаш секс.. ама убаво си пишува на темава кога ти е најубо/најзгодно/најмераклиски/најкоштотребит/најќефски да имаш секс.

па за мене.. на утро или после 7 навечер :)

Најубав дел од денот за секс....И јас ке напишев секогаш и секаде само со вистинската личност ама после видов дека се бара најубавиот дел од денот....тогаш гласам за тотално релаксираните делови од денот кога може да си лежиш со саканиот бескрајно долго во кревет и да имаш секс онолку пати колку што сакаш!

Првоодделенци ама домашно пишуваме со Sportex не со молив во рака!:pos2: :pos2: :pos2:
Не ми еби сојки многу, ако кажуваш кажувај!
А бре муабетов ти е закон, мислам дека треба да се стави во уставот на Македонија: ' koga maskoto e odmorno togas mu e dignat i mu se ebe ' пази молим те! Стварно? И без многу смеење(ова е за публиката)! :pos2: :pos2: :pos2:

Наутро место појадок, навечер место лека ноќ. Во школо ил на работа, во среда, петок, сабота. Убава вкусна „ужина„ за било која дружина, најслатки инспирации за сите генерации... хахаха
Енивеј, навечер, од 23:00 , додека не си заспиете изморени и гушнати.

Мугри. :pipi: Онаа кратка доба додека уште ја има месечината, а Сонцето е на пат да изгрее. Меѓудоба. :) Тогаш е најсвежо, воздухот мириса некако посебно, градот спие... По изгрејсонце после втора партија... :icon_lol:

Ова време... јас мртов уморен.... и пополека заспивам.... малку див секс, па, расонување на 10-15 секунди па пак во сон... Се зафркавам....

А сериозно, да, рано наутро, ама мислам баш рано. Изгрејсонце како што кажа секретарицава

Ако е со саканата особа... епа тогаш.... убаво е секогаш...:)

Најубави делови од денот се ноќта пред заспивање и наутро(ама се зависи како и што ќе се прави вечерта:))

Но најубав дел за секс не претставува минута,час,утрото или ноќта,туку кога сте на некој начин договорени за секс но и на двајцата тогаш ви излага некоја работа која морате да ја завршите и со нетрпение чекате што побргу да заврши тоа и да се видите е тогаш... е најдивото:):):kesa:

Pa negde od 3 popladne do 3 porucek sledniot den
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom