Совети околу мотоцикли

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Aaaaa jas izvadiv 120km/h od 50cc skuter :) hahahahahahahaahah
Да не те шлепаше некој GSX-R, па ти се присторило 120 km/h? :pos:

Инаку не сум сретнал скутер што има точна километража по која можеш да се водиш. Сите „крадат“ по 5-10 km/h.

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Да не те шлепаше некој GSX-R, па ти се присторило 120 km/h? :pos:
Ne nego imase Malossi MHR komplet oprema samo platikite bea fabricki ostanati i toa e definitivno maksimum sto moze da se izvadi od skuter 50cc krajna brzina ...
Ps. nema nisto krelski da istjuniras skuter sekoj so svoj fetishi

SteF1z

Unique >)
Член од
14 јануари 2010
Мислења
25
Поени од реакции
4
Што скутер имаш ???
И што имаш ставено на него , штом оди 120км/х ?
Сакам подетални информации

Поздрав

Член од
20 март 2011
Мислења
29
Поени од реакции
1
Каде да купам болцна за радилица од томос клипњача рол лагер за клипњача и тоа пиксната што иде на болцната од клипот

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
ako moze da zamolam nekoj da mi objasni za novive uslovi za kupuvanje na SKUTER na 72 rati bez ziranti samo so licna karta kako odi toa sve
ovaa ponuda ja imaa salonot pod zeleznicka na ednosmernata ulica kaj keramidnica mislam se vika naselbata FALA OdNAPRED :)

S

StormRage

Гостин
Двајца без тројца :))) Гледаш 98,102% се скутерџии кои 24/7 мислат како од 50 ццм да дојдат до 80, ти па бајкери бараш :)))
прво сум на 180-200 км од скопје, второ јбг иам скутер и то ја си знам како заработав за тој скутер... да имав пари брате и ја би возел харли ама неам :)

--- надополнето ---

i ti kako onoj sto tvrdeshe deka so jugo 45 standard, moze da krene 175 :pos2: ajde ne me smej... so 50cc ne krevash 120... osven ako ne mu turish NOS pa mozebi i ke krenesh...
а за то со југото... не знам за 45ка ама ја иам 1.1 Темпо... 175 со мој очи видов и се крстев да успејт да застанит и да не не фрлит негде по ендеци :)

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
i ti kako onoj sto tvrdeshe deka so jugo 45 standard, moze da krene 175 :pos2: ajde ne me smej... so 50cc ne krevash 120... osven ako ne mu turish NOS pa mozebi i ke krenesh...
Ако не се разбираш во тјунирање на скутери подобро не пишувај. Има скутери што идат и повеќе од 120км/ч ....на пример нешто како ова....само треба пари и живци :)

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
ako moze da zamolam nekoj da mi objasni za novive uslovi za kupuvanje na SKUTER na 72 rati bez ziranti samo so licna karta kako odi toa sve
ovaa ponuda ja imaa salonot pod zeleznicka na ednosmernata ulica kaj keramidnica mislam se vika naselbata FALA OdNAPRED :)

VEEE PREKOLNUVAM KAZETE :) !!!!

Член од
9 декември 2010
Мислења
59
Поени од реакции
1
Кое моторно масло би ми го препорачале за aprilia atlantic 125cc 4 такна?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кое моторно масло би ми го препорачале за aprilia atlantic 125cc 4 такна?
Eftino. Nekoe eftino. Oti da ti cinese prdaecot ke ti recev nekoe poskapo. Vaka, turi bilo sto, duri i zejtin ili rastopen kristal margarin. Ionaka dzabe. :) :) :)

@napinjacot za 72 rati za skuter. Ne napinjaj odi i prasaj si, ene kaj e Keramidnica.

@Mandrak...od ponedelnik te cekam da se javis da pieme pivo :)

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64

Eve vi link ubrzanje do 100 km/h jebiga so edna raka rizicno e da snima na mono vijuska :) Btw skuterot ima oprema 1600 evra , vlatko ja ima probano :)

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
moze nekoj da zamolam da mi objasni kako i kade mozam da izvrsam registracija na vespa od 50 cc i dali treba voopsto registracija za nea

Kajgana Shop

На врв Bottom