А кај мене на рамно и сам и со двајца 75 покажува е сега дали е точно не знам а и не ми се верува сам 75 и со двајца 75 исто ? Што е работава не знам ?еј и јас имам Kymco Super 9 и на рамно со еден оди 79км/ч а со двајца 75км/ч моторот има поминато 3500км и само е сменето уље во преносот
Не му се нервирај, до условите е ваљда, а и колку кила имаш, немој да си 100+А кај мене на рамно и сам и со двајца 75 покажува е сега дали е точно не знам а и не ми се верува сам 75 и со двајца 75 исто ? Што е работава не знам ?
Ја 100+ ја заедно сосе него немам 100+ не па сам сам сум 65 ќе го однесам у сервис и ќе прашам може уште не е разработен како што треба 1000 поздрав........Не му се нервирај, до условите е ваљда, а и колку кила имаш, немој да си 100+
меревме еднаш со нокиа н95ка преку ГПсот..нели навигатор ГПС има..возевме Голф 5ка, стар 7-8 месеца...испадна дека нокиава не е баш најточна краде/додава 3-4км/ч што не е многу, али па кај да знаеш дека километражата на голфот е точна??ако сакате да мерите колку одите,мерете со GPS-от....најточно....нема шанси да излаже....а не мерите на некоја кинеска стрелка....која што лаже и на коли и на мотори....треба да се калибрира одвреме-навреме...секоја промена на моторот има промена на крајната брзина...
еј и јас имам Kymco Super 9 и на рамно со еден оди 79км/ч
значи, и кимко супер 9 и априлиа ср50 (да речеме дека е таа) брзината им е речиси ист, +- 2-3км/ч...која цена се??80 км/х.... едит од Шадоу: априлиа
Априлијата е 2650 Еура, ганц. Кимкото е 1850 или 1890 Еура, исто така нов, априлиата е со водено ладење, кимкото воздушно, априлијата оди со 2 год гаранција, кимкото со 3 години или 150.000 км ( тоа ти бираш ) слики види на гугл...меревме еднаш со нокиа н95ка преку ГПсот..нели навигатор ГПС има..возевме Голф 5ка, стар 7-8 месеца...испадна дека нокиава не е баш најточна краде/додава 3-4км/ч што не е многу, али па кај да знаеш дека километражата на голфот е точна??
значи, и кимко супер 9 и априлиа ср50 (да речеме дека е таа) брзината им е речиси ист, +- 2-3км/ч...која цена се??
значи, воденото ладење е боље така?? е разликата е едно добри 800еур...за 800еур може да се тјунира кимкото така??и на тоа може да се стај кит,нови ролни фелни,ауспух и шо ти знам ја...и да тера 95+...??? ја се залетав по Сим Џет Спорт Х, па глеам и Кимково го фалат.Априлијата е 2650 Еура, ганц. Кимкото е 1850 или 1890 Еура, исто така нов, априлиата е со водено ладење, кимкото воздушно, априлијата оди со 2 год гаранција, кимкото со 3 години или 150.000 км ( тоа ти бираш ) слики види на гугл...
старите повеќе од новите одат.А колку идат априлиите 50ки без модување само со извадени блокажи?