Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

Еве ја Априлијата на слика.
gal.php

nikoj ne znae da kaze edna solidna cena ??? za ovoj Pegaso

Ајде ти кажи колку бараш де. Секој што сака да го купи гледа да го земи за што поевтино, и ти да си така ке биде. Оној што сака да го продаде, гледа да извлечи повеке пари... И кога ке видиш, пак треба ти да имаш една замислена цена (да речиме 1000 евра пример) која ке биде крајна и нема да го дадеш под неа. Па кога те праша некој колку бараш, барај 200-300 евра повеќе да можеш да слезиш нешто надолу. Или ако не си по пазарењето, лупни ја цената и кажи под оваа не го давам кој сака нека ме контактира...

Ти кажав јас дека моторот стварно ме бендиса, и е далеку подобар од кинеските срања што се продаваат и возат по Македонските улици.

eve samo za tede Dzish som si tolku iskren 1250e. som te bendisuva bez pazarenje i cenkanje.........

Чим не е со Македонски Табли ништо повеќе од 1000евра нема да го продадеш по мое мислење

Чим не е со Македонски Табли ништо повеќе од 1000евра нема да го продадеш по мое мислење

Па треба да се види колку ке излезе се тоа плаќање за мк таблици, па ке се излезе реалната цена... али моторот е ГРОМ, колку иде ? :)

Па треба да се види колку ке излезе се тоа плаќање за мк таблици, па ке се излезе реалната цена... али моторот е ГРОМ, колку иде ? :)

140 сигурно ојт... Проблемот е што немојш да го цариниш во нашава пуста држава

170 kmh .......... moze sekakva proba bez problem.......................

za 1000 euro ke go cuvam doma u MK eden mesec u godina ke rasturam od krsenjeeee.........

za 1000 euro ke go cuvam doma u MK eden mesec u godina ke rasturam od krsenjeeee.........

Доколку имаш итаљански пасош моеш да си го возиш во Македонија без проблем, како што се возат двесташеесиљади бугарски мотори :)

Иначе слабо се продава ендуро мотор во Македонија, посебно Априлиа. Тука за ендуро се палат најмногу на Suzuki Vstorm или слично на тоа

Ај ако знае некој нешто повеке околу овие чоперите INTYLER нека пише зошто не се разбирам баш али 3500 евра за така добар изглед на мотор не ми се гледаат многу...

епа држиго домати тогаш во мк имаш за 1200 до 1500евра Бомба мотори со Македонски табли.. Шо мислиш ти саакаш да го продадеш 2000еура без табли

170km/h за 650 кубика не е малце?
Априлија RS 50 иде 120 km/h :toe:

Јас реков сигурно 120 Јурии:) а тоа можи да значи повеќе да Јурии,,иначе макс. можи да го продаде кај нас беѕ табли 1200 и тоа многу се.

Доколку имаш итаљански пасош моеш да си го возиш во Македонија без проблем, како што се возат двесташеесиљади бугарски мотори :)

Иначе слабо се продава ендуро мотор во Македонија, посебно Априлиа. Тука за ендуро се палат најмногу на Suzuki Vstorm или слично на тоа

Иначе мислам дека грешиш другар,,, Ендурото многу повеќе се продава отколку другите Типови,,, Имам еден човек до Швајцарија и носи мотори кај нас во Струга само Ендуро абе не утерова ни 3-4дена моторите одма им се продаваат како алва.

Иначе то што го рече ти висна послабо се продаваат Априлиата..Повеќе се даваат Сузуки ,Јамаха, Хонда, и Кавасаки

Јас реков сигурно 120 Јурии:) а тоа можи да значи повеќе да Јурии,,иначе макс. можи да го продаде кај нас беѕ табли 1200 и тоа многу се.

Иначе мислам дека грешиш другар,,, Ендурото многу повеќе се продава отколку другите Типови,,, Имам еден човек до Швајцарија и носи мотори кај нас во Струга само Ендуро абе не утерова ни 3-4дена моторите одма им се продаваат како алва.

Иначе то што го рече ти висна послабо се продаваат Априлиата..Повеќе се даваат Сузуки ,Јамаха, Хонда, и Кавасаки

Па тоа кажав бе Крими, Априлиа ендуро не се продава. А што се однесува до Сузуки и Јамаха идат ко алва тоа знам :)
Најпродаваното
dl-1000-2003.jpg

170km/h за 650 кубика не е малце?
Априлија RS 50 иде 120 km/h :toe:

Па не иде Априлиа RS50 120 km/h, стандард иде 85-90, 120 само ако је тјунираш, а RS125 иде 170 km/h, иде затоа што е 2 тактна машината, а на ендурото е 4 тактна и иде околу 160-170, ти рече газдата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom