Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=659494&cc=5739
Мело Мело и пак мело .....Има Цана,Инлер инетересна понуда за Аде со кој мозе фламини и кеш да добие да засили усте нешто со 20 милиони мозе да купи некој подобар шпиц од Чамак.....Хунтелар е на продаје....Треба побрзо да ги заврсува трансферите Венгер по4нуваат тренинзи и пријателски треба да се уигра се.... а не за еден игра4 цел месец у аут да му оди....венгер не испраќа понуди тоа е проблемот он 4ека .... за бензема од сто мислел го изгуби ....така и мело 4ека 4ека и Јуве ке го лапне Цана волзбург Инлер ливерпул и на крај ништо....треба понуди да се даваат

мело е подобар,овај цана можда е по граден ама игра доста грубо и без сенс и за разлика од него мело има подобар пас и покажа дека знае да дава и голови!

Има многу игра4и сто даваа пасови не ти треба креативен игра4 ти треба борбен со ке ги поправа грешките на офанзивците Цеск,Насри,Волкот,Аршавин,РВП итн... тој треба да ја земе топката и да ја врати пак у наши раце и пак да ја имаме топката....ако го сакас ти Мело да дојде за голови да дава мн лошо размислуваш ондак ДМ да дава голови со кој памет....и Цана ке дава голови како Мело со ке успева тоа ке биде ретко....

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Тоше фала на добредојдето Аршавин не си иде веруј ми ....Тој ке виде наш уште 2-3 години па после нека си иде... тогаш ке порасне Вилшер и Волкот ке биде мн појак :back:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=659494&cc=5739
Мело Мело и пак мело .....Има Цана,Инлер инетересна понуда за Аде со кој мозе фламини и кеш да добие да засили усте нешто со 20 милиони мозе да купи некој подобар шпиц од Чамак.....Хунтелар е на продаје....Треба побрзо да ги заврсува трансферите Венгер по4нуваат тренинзи и пријателски треба да се уигра се.... а не за еден игра4 цел месец у аут да му оди....венгер не испраќа понуди тоа е проблемот он 4ека .... за бензема од сто мислел го изгуби ....така и мело 4ека 4ека и Јуве ке го лапне Цана волзбург Инлер ливерпул и на крај ништо....треба понуди да се даваат

Има многу игра4и сто даваа пасови не ти треба креативен игра4 ти треба борбен со ке ги поправа грешките на офанзивците Цеск,Насри,Волкот,Аршавин,РВП итн... тој треба да ја земе топката и да ја врати пак у наши раце и пак да ја имаме топката....ако го сакас ти Мело да дојде за голови да дава мн лошо размислуваш ондак ДМ да дава голови со кој памет....и Цана ке дава голови како Мело со ке успева тоа ке биде ретко....
Венгер преферира фудбалери кои се, пред се, технички подготвени, креативни, знаат да ја читаат играта и да имаат брзина. Ако еден од овие предуслови не постои кај некој фудбалер, тогаш нема зошто да фрла пари по него.

Мело е подобар од Цана. Доволно зборува фактот што тој е стандарден во селекцијата на Бразил каде конкуренцијата е голема. Дури и задниот везен треба да има креативност и да знае да ја чита играта, не само креативецот и крилата. Мело е таков фудбалер.

Еве сега, Корвињо изјави дека Арсенал е најблиску до ангажман на Мело, бидејќи има поставено официјална понуда која е прифатлива за Фиорентина. Само Венгер треба да му се јави, да се договорат и завршена работа.

Како му се стое од вакви глупости на новинарите не ми се јасни

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=5a987953-fb2b-4288-8a5b-e1c2bcaf8498&ln=3&typeBack=default
Лаштер не му е агент, го отпушти пред две недели. Така да, уживај. :smir:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Готов е мело наш ке биде уште некој ден !!! ке видите
фиорентина прифатила за трампа Ебуе-Мело!!:baeh:

Марк Рендал на позајмица у Дерби усте нешто добро...Фала богу и на арсенал да му тргне еднас добро...усте за истурен напаѓач да се реши и наша е титулата !!!

Ај сеа сите на Аватар да го стаите Жилберто Силва за фала поради Мело .....:oeoeoe:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.885

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Ni cana ni Melo mnogu se nerviram sto ne se odvrzuva keseto za nekoe pozvucno ime. Samo Riberi ili Van Der Vart se spasot
РВВ или камбек на фламини ...

цана ... многу ми е по мерак човеков ... ама некако незнам ако венгер тргнеше посериозно досега ќе беше наш играч .. така да нешто ми е сумливо во ситуацијава :)

мело - невозможен трансфер ми се гледа ( види вака : ројал , барца , јуве .. арсенал некако не ми фаќа вера да го ангажира - сем ако жилберто не помогне ! )

рибери : тешка работа многу

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Ni cana ni Melo mnogu se nerviram sto ne se odvrzuva keseto za nekoe pozvucno ime. Samo Riberi ili Van Der Vart se spasot
Е сеа ја оправи ти работата,Што ке ни се и рибери и вандерварт кога на нивните позиции имаме многу квалитетни играчи, нас ни треба деструктивец (ДМ) а не лево крило, или десно.

пс.Се надевам дека ке дојде мојот фаворит Филипе Мело:vozbud: а не Цана.:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.885
РВВ или камбек на фламини ...

цана ... многу ми е по мерак човеков ... ама некако незнам ако венгер тргнеше посериозно досега ќе беше наш играч .. така да нешто ми е сумливо во ситуацијава :)

мело - невозможен трансфер ми се гледа ( види вака : ројал , барца , јуве .. арсенал некако не ми фаќа вера да го ангажира - сем ако жилберто не помогне ! )

рибери : тешка работа многу
Najiskreno Cana ne mi e po merak Flamini bi sakal da se vrati a za Riberi i ne e tolku nevozmozno ako pritisne Venger

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Сабер сто ти е тебе бе Ван дер варт или рибери сто ке ти е бе такви играчи не играат ДМ бе ... Цана или Мело .... не ван дер варт да ми кажуваш....:baeh::baeh::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom