Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Бен Арфа не игра крило, прва позиција му беше истурен напаѓач а потоа го префрлија на по повлечен како РвП што ни е... а значи игра и крилно тоа да малку... што е одлично бидејќи игра на повеќе позиции... не гледам зашто не сваќам што е тука лошото?
а ДА го уништија тимот со заминувањето на Хлеб и Фламини..... за Хлеб ајде де не се ни скоро примети али за Фламини:tapp:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Ова Цеск го "рекол" пред 3 дена,за следниот ден да излезе изјавата на Цеск на официјална.Се дискутираше за ова..само што е преведено на македонски сега.
Да да...знам....али то е...Толку ни се јаки медиумите кај нас

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Бен Арфа не игра крило, прва позиција му беше истурен напаѓач а потоа го префрлија на по повлечен како РвП што ни е... а значи игра и крилно тоа да малку... што е одлично бидејќи игра на повеќе позиции... не гледам зашто не сваќам што е тука лошото?
а ДА го уништија тимот со заминувањето на Хлеб и Фламини..... за Хлеб ајде де не се ни скоро примети али за Фламини:tapp:
Бен Арфа е ЛЕВО КРИЛО,со офанзивни задачи/како Аршавин,Росицки,Тео(десно овој),РвП(и овој може да игра таму).
Абе само да купуваме играчи,важно е да се трошат пари нели?
Пак ке ти кажам имаме 4 такви играчи што ке ти се уште?Што е лошо?Беспотребно трошење на милиони...
Фламини не беше продаден туку сам си замина....не потпиша нов договор,и беше слободен играч..па си замина во Милан за +30 К неделно.Јасно?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Знам дека Фламини си отиде така... зашто беше најголем предавник скоро како Ешли...али не е толку омразен колку Ешли Кол сепак....:pipi:
А добро ја само дадов опција зашто има многу утакмици играно како напаѓач....и добро ги има изиграно а Венгер кога зима играч го испробува на сите можни позиции па после тоа го става некаде да игра...
ама за врвен напаѓач неаме пари...и се повеќе и повеќе се плашам и следнава сезона може да ја завршиме на некое не посакувано место :uvo:
Сепак има доволно време и ЌЕ купиме уште барем еден ДМ и еден шпиц :helou:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Имаме 5 напаѓачи,што ке ти се ПОВЕЌЕ?

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Фламини не е омразен...?! Не си ме прашал мене....Топ листа според мене на најомразени според трансферите ..

1. Ешли Кол.....причина заради која си замина не ја знам, ама да замини во Челзи...нема оправдание;
2, Метју Фламини....причина...пари...;
3, Сол Кембел.....причина....до негде и можи да се оправда;
4, Тиери Анри....причина...сакал да освои ЛШ;
5, Патрик Виеира...причина...презаситеност.

Мегутоа мегу овие има и онакви кои кога и да дојдат на Емирати ке бидат пречекани со аплаузи како Анри....и Пирес оваа година...Но овие другите како Кол, и Фламини ке бидат свиркани...Сосема заслужено...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Фламини не е омразен...?! Не си ме прашал мене....Топ листа според мене на најомразени според трансферите ..

1. Ешли Кол.....причина заради која си замина не ја знам, ама да замини во Челзи...нема оправдание;
2, Метју Фламини....причина...пари...;
3, Сол Кембел.....причина....до негде и можи да се оправда;
4, Тиери Анри....причина...сакал да освои ЛШ;
5, Патрик Виеира...причина...презаситеност.

Мегутоа мегу овие има и онакви кои кога и да дојдат на Емирати ке бидат пречекани со аплаузи како Анри....и Пирес оваа година...Но овие другите како Кол, и Фламини ке бидат свиркани...Сосема заслужено...
ЊТФ?
Кембел? Најомразен?ЛОЛ.За Спарси да,за Арсенал никако..
Па што бара и Виеира тука?Кој ги мрази овие три играчи?:tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
1.Ешли кол :nerv:
2.Фламини
ама другите не ги мразам... а посебно НИКАКО Анри и Виера ... :toe:
Анри секогаш не следи и ќе се врати во Арсенал можда 1 сезона и како играч а потоа како стаф... и незнам можда твое си е тоа ти си имаш право да мразиш кој ти душа сака....ама ја мое си пишаф... како ми изгледа... и Никаде не спомнав не е омразен туку ... За разлика од Ешли е помалку омразен зашто кој коп*љ си отиде за ништо и среќа што ни дојде Галас место него и го спасивме а он ПРОПАДНА у челзи ...ако така му треба :pipi: муахаха
И Сол Кемпбел е играч кој го напушти најомразениот наш тим за на нас да ни помага со години и години многу посветена работа во тимот.... браво за овие 3ца браво и ФАЛА!

Т

Топџија

Гостин
Ворца како прво Кемпбел не побара да си оди туку Венгер реши да го подмладува составот и го продаде. Како може да ставаш играчи од типот на Виеира или Анри кои играа многу години за клубот и донесоа неколку титули. Нормално е по 8 години играње да посакаш нов предизвик во кариерата. Затоа за Е.Кол и Фламини потполно се согласувам , ама за другиве стварно не можам да те разберам.

Добра политика имаат таблоидиве за продажба. Стави нешто вакво на насловна

http://www.dailystar.co.uk/football/view/86710/Weng-s-40m-Ribery-bid/

и знаеш дека пола Северен Лондон ќе го купи.:tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
:pos2: :pos2: Рибери ... 40 милиони :pos2:
Ајдее.... доброо е... трачевиве знаеме дека немааат крај :helou:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Значи не ме сфакајте дека ги мразам туку не можам да се помирам со трансферите нивни...А јас не ги мразам, туку само ги кажав причините...за нивно заминување, и дека ги мразам само поради трансферите....А не нив како играчи...

Далеку од тоа

Не можиме да ги мразиме Анри, Виеира и Кембел...туку со листата сакав да докажам дека можеа да останат уште некоја година...

Одма ми се нафрливте.....леле...леле....

Како се сака клуб....така треба...нека учат другите од нас...

Респект

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
ах ах видоа овие од гол.ком и стаиа и кај нив Рибери , и тие 40 милиони од Венгер :toe:
Само што тука гласи ... Арсенал спремни да направат 40 милионска понуда кон Рибери....
http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/06/28/1351556/arsenal-set-to-make-40m-franck-ribery-bid-reports

Па како... тимот си го браниме :vozbud:
Респект за сите топџии !:smir:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Да да....Така треба...

А ова демек...за Рибери...вистина е ?!....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
И да е вистина сумата е максимум.... дупло помала ... зашто највисок , најскап трансвер до пред Арша ... беше на Вилторд 13 милиони а сега е 15 те милиони на Зенит исплатени за Арша....ајде да идеме и до 20 можда за Рибери ама 40 ?
Не ми изгледа реално ... што знам :toe:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
И да е вистина сумата е максимум.... дупло помала ... зашто највисок , најскап трансвер до пред Арша ... беше на Вилторд 13 милиони а сега е 15 те милиони на Зенит исплатени за Арша....ајде да идеме и до 20 можда за Рибери ама 40 ?
Не ми изгледа реално ... што знам :toe:
Да видиш да не веруваш....

Можеби ке си го згази зборот Венгер....Да даде Господ да дојде некој таков, од тие поскапите, и да играме како и некогаш....

Имаме играчи од типот на Рибери, а знаеме што ни фали...Ама со самото тоа дека ке дојди ке се смени нешто во тимот и со самото тоа дека ке имаме трансфер од 40 милиони ке се плашат од нас...

Али не се знае:nenene::nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom