Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.851
Поени од реакции
503
Не ми е јасно сто толку сте запнале за продавање на аде и купување на Чамак, како прво ако венгер го продаде аде бидете сигурни дека негова замена нема да биде чамак - кој во франција нема дадено повеќе од 15 гола во сезона а кога ќе се земе во предвид разликата на Овие две лиги не очекувам многу од Чамак во арсенал а дека аде имасе лоша сезона тоа е точно но да се земат во предвид повредите кои ги имаше на крај и не беа неговите голови толку лош епилог на пр Ван Персие кој е исто така Ѕвезда даде 2-3 гола повеце од аде а играше повеќе утакмици. Така да што е до мене не сакам да има Продавање на Аде :)

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Калибар на Ето бара и плата од калибар на 10 мил/сезона. И да сме реални ние сме тим кој гради ѕвезди, а не ги купува. Така да боље тие пари да одат за солиден( не калибар Ето) напаѓач и ДМЦ.
А до почетокот на подготовките има уште 2 недели па очекувам да се интензивираат некои шпекулации поврзани со Арсенал и да се доведат предвидените засилувања особено ДМЦто, пошо за напаѓач треба да почекаме прво да се продаде Аде, а тоа зависи и од други клубови.
брат ти знаеш ли колку е тоа...каде ето зима толку во барселона...дали зима и половина...а иначе за адебајор незнам што да кажам...зошто пак него да не го задржиме а да си купиме уште еден...мислам дека треба да имаме и јака клупа:toe:

Не ми е јасно сто толку сте запнале за продавање на аде и купување на Чамак, како прво ако венгер го продаде аде бидете сигурни дека негова замена нема да биде чамак - кој во франција нема дадено повеќе од 15 гола во сезона а кога ќе се земе во предвид разликата на Овие две лиги не очекувам многу од Чамак во арсенал а дека аде имасе лоша сезона тоа е точно но да се земат во предвид повредите кои ги имаше на крај и не беа неговите голови толку лош епилог на пр Ван Персие кој е исто така Ѕвезда даде 2-3 гола повеце од аде а играше повеќе утакмици. Така да што е до мене не сакам да има Продавање на Аде :)
Брат стварно си многу неблагодарен..рвп да не ни беше јас незнам кај ке му беше крајот на арсенал...

Брат стварно си многу неблагодарен..рвп да не ни беше јас незнам кај ке му беше крајот на арсенал...

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.851
Поени од реакции
503
брат ти знаеш ли колку е тоа...каде ето зима толку во барселона...дали зима и половина...а иначе за адебајор незнам што да кажам...зошто пак него да не го задржиме а да си купиме уште еден...мислам дека треба да имаме и јака клупа:toe:

Не реков ништо лошо за рвп го има секој респект за него само сакам да казам дека не мозат да го рамнат Чамак Со Аде ни Најмалку

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Аде не е ради играта....поради играт би му простил на секој играч но после таа изјава .... не сакам да го видам во Арсенал ама име да не му се спомне :tapp:
А Чамак кажав и ја не сум 100% сигурен дали ќе биде доволна замена за Аде но одличен играч и знам дека ќе го бидне кај нас зашто како прво одлично се снаоѓа во Франција а Венгер со тие најубаво се разбира :pipi:

И секако Робин Ван Перси има проблеми со повреди и тој ко прво не е истурен напаѓач така да почни да ги цениш оние кои што највеќе ни вредат во тимот а тоа во моментот се Фабрегас , Туре и РвП :helou:

Т

Топџија

Гостин
Не знам колку зема во Барселона, ама знам дека причината поради која не го продолжува договорот се токму тие високи барања, а има клубови кои се подготвени да ги исполнат истите.
Аде ако не отиде сезонава ќе отиде наредната, пошо веројатно му е желба тоа. Така да зошто да се ризикува да не се продаде сезонава, пошо може да изигра уште една слаба сезона, па ќе нема теорија да се извлечат 20+ милиони за него.:helou:

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Не знам колку зема во Барселона, ама знам дека причината поради која не го продолжува договорот се токму тие високи барања, а има клубови кои се подготвени да ги исполнат истите.
Аде ако не отиде сезонава ќе отиде наредната, пошо веројатно му е желба тоа. Така да зошто да се ризикува да не се продаде сезонава, пошо може да изигра уште една слаба сезона, па ќе нема теорија да се извлечат 20+ милиони за него.:helou:
epa da ...lani vredese celi 10 milioni poveke od eto ama sega mu e mnogu pomala cenata...pa toa ti se vika igrac za edna sezona...edna sezona igra a posle go nema nikade

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Адебајор за Есиен, шо викате? + кеш да ни дадат? lol

:pos::pos::pos:

Многу не се свесни за ова.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да Да ... и Есиен Шпиц да игра и прв стрелец да биде и да се разбудиме а?
:pos2:
Ќе видиме што како... но ... се надевам ќе дојде асален шпиц ... па који да е тоа само некој што ќе дава голови и не мора да е сега за сега звучноиме :pipi:

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Адебајор за Есиен, шо викате? + кеш да ни дадат? lol

:pos::pos::pos:

Многу не се свесни за ова.
ова го прочита некаде или само онака...претпоставуваш

Фабрегас е фрустриран од неможноста на Арсенал да освои титула

Ма нека идат веке и он и аде у пм...стварно ме нервират...се гледа сега дека не сакат да играт во арсенал и демек тоа им е што не освојуват титули...ај оди таму во шпанија веќе не сакам да те гледам во арсенал, па колку и да си јак...што да каже Џерард човекот со ливерпул не е освоил којзнае од кога...ама го сака клубот...а што ке ни се нам такви предавници..

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
ова го прочита некаде или само онака...претпоставуваш

Фабрегас е фрустриран од неможноста на Арсенал да освои титула

Ма нека идат веке и он и аде у пм...стварно ме нервират...се гледа сега дека не сакат да играт во арсенал и демек тоа им е што не освојуват титули...ај оди таму во шпанија веќе не сакам да те гледам во арсенал, па колку и да си јак...што да каже Џерард човекот со ливерпул не е освоил којзнае од кога...ама го сака клубот...а што ке ни се нам такви предавници..
Druze take a chill pill :smir: novinarite go pravat toj psiholoski faktor kaj navivacite na Arsenal motivirani od upravi na timovi ko Real Barsa etc .. bilo i ke bide dodeka imaaat finansika mok

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
"Доколку требаше да кажам дека сакам да си заминам, ќе го кажев тоа директно. Доколку еден ден не бидам среќен, ќе му го кажам тоа прво на менаџерот".
Значи тоа ДОКОЛКУ не го читате?
Не пишува тука дека Фабре заминуваод Арсенал... и не е ова ни 1% од изјавата на Адебајор:smir:
и тука пишува убаво како Фабрегас ОСТАНУВА
http://www.arsenal.com/news/news-archive/fabregas-responds-to-media-speculation

Едит:
Milan vice-president Adriano Galliani has confirmed that they may yet attempt to sign Emmanuel Adebayor from Arsenal this summer.
Ми се свиѓа како ова звучи....
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/06/25/1346194/adriano-galliani-edin-dzeko-is-milans-top-target-but

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Поздрав од Фабрегас на официјална...
Тоа ви викам,само глупости пишат медиумите,ве манипулираат како сакат.:uvo:
Заеби што ти се свиѓа г4л,Аде останува:pipi:

Инаку Вела даде гол за Мексико Btw,коментарторот :pos:.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Дали е могуче Арсенал да е тој тим?

^ Не се палете одма, нее ни шпекулација, туку има дечкото многу убаво објаснето. Прочитајте.
Дечкото сон му се сонило или трева пушел,по разумно ојаснување не постои ... :smir::smir:
Венгер нема тероетски шанси да дае толку пари а камули неделна плата ко оваа лакрдија аргентинска е научена да зима значи ке го порамети целиот тим ке почнаат да се бунаат а друга причина е тоа што имаме ваков калибар на играчи.. туку овој агентот му ја билда цената на Тевез и тоа е тоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom