да ми се допаѓа ( не е ко белиот од пред сезона )Незнам дали некој веќе дал фотка/линк али, како ви се допаѓа новиот away kit ? ^^
редно е нешто да се смени : на арно е си велам ... вакви бурни вести немало со годиниа добро е тоа што венгер увиде дека не може со тактика на млади фудбалери...вид дека кога станат подобри право си одат...ме радува тоа...а и тоа што планира да ја мене формацијата...значи од догодина тоа нема да биде стариот Арсенал
... кон победи на нашите облозиУште 3/4 дена мислам.:helou:
Составот е нон-сенс.--------------Алмуниа--------------
-Сања----Туре----Галас----Клиши--
---------------Цана-----------------
-------Фабрегас------Насри---------
---Ван Перси--------------Аршавин--
----------------Чамак----------------
Одлично поставен состав... ајде нека дојде некој на местото на Сонг за тој да биде во втор план и секако може да дојде некој за на местото на Адебајор да се постави... но сепак ако не успееме ништо...Ама по таа изјава неможам да го гледам исто Аде и никогаш нема да сакам да го носи Арсеналовиот дресСоставот е нон-сенс.
На Вермален се потрошија над 10 мил./да не планираш резерва да биде?
Кана е далеку од Арсенал,а Чамак ти го гледаш како играч на Арсенал?Дечкото едвај 10 гола дава во Француска лига/ке ми го рамниш со Аде.
Перси кога игра крилен напаѓач е на левата страна,не на десната.:smir:
Значи имаме повеќе комбинации за составот,ама мене најмногу ми се допаѓа овој.
--------------------------------Алмнуниа-------------------------------
Сања------------------Туре----------------Вермален----------Гаел
--Сонг(ново засилување)--Фабрегас----Насри
------Тео------------------------------------------------------Арша
-----------------------РвП-------------------
--------------------------------Аде---------------
Со овој состав ке имаме брзина по страните,солидни во дефанзива,ке го имаме РвП/нешто како улога на Беркамп и Аде кој ке спушта топки,како и да влечи дефанзивци...со што ке се отвара повеќе простор за Тео и Аршавин.
Ги заборавив и Росицки и Едуардо/кои исто така ке бидат ко засилувања.
Дуду ко замена за РвП.
Бентнер за Аде.
Росицки за Тео и Арша.
Сонг за идното засилување.
Диаби за Насри.
Дени за Цеск.
Галас за Туре
Џуру за Вермален.
Траоре за Гаел.
Ебуе за Сања.
Значи ке имаме и многу силна клупа...која е клучна за освојување на трофеи.=)
![]()
Еве токму тоа што го зборев врече за Никлас Бендтнер.... и исто како што кажав при крајот на сезоната тука Венгер му дал малку поише кредит па во втората полусезона.... важно тоа е тоа... Бендтнер заслужува шанса уште еднаWenger:
Nicklas has made big improvements since the start of the season. He has become an important player for this club,” Wenger said in the July edition of the official Arsenal magazine.”When Nicklas is really switched on and focused, he is a handful for any defence in the world.”He has shown that in the second part of the season.”People forget how young he is, but I am sure he has won many people over in the second half of the season.”
Уште да приметеше дека имаш пишано 12 играчи--------------------------------Алмнуниа-------------------------------
![]()
Уште да приметеше дека имаш пишано 12 играчи![]()
--------------------------------Алмнуниа-------------------------------
![]()
Ај преброј ги ?ама без тој до него и колку ќе ти испаднатТи шпарташ по форумов и "ловиш" технички грешки?
Значи да ти појаснам, Сонг е пишан како стандарден во првиот состав, а тој до него е потенцијалниот играч кој би требало да го замени
Скроз off--Епаааааа, Алмуниа иде аут, јбг...то е тоАј преброј ги ?ама без тој до него и колку ќе ти испаднат
Ја имам направено истава грешкаи пиев малце ремет
1,Алмунија
2.САња
3.Туре
4.Вермален
5.Клиши
6.Сонг
7.Фабрегас
8.Насри
9.Тео
10.Аршавин
11.РВП
12.Адебајор:kesa:
Да не се 11?![]()
On--Мислам дека потпиша, 2-3 страни поназад некој постираше за тоаДечки ван перси продолжи договор официјално или... :helou:
не бе топ ти е формацијата само би го извадил јас адебајор од игра тој незаслужува во Арсенал.... можеби во Штутгард или баш би ви дошол добро Мело во замена за него?Скроз off--Епаааааа, Алмуниа иде аут, јбг...то е то![]()
не бе топ ти е формацијата само би го извадил јас адебајор од игра тој незаслужува во Арсенал.... можеби во Штутгард или баш би ви дошол добро Мело во замена за него?
Па за тоа викам глава за глава Адебајор- Мело топ засилување ќе ви бидеАбе се убаво, ама еве сакал да освојува титули со Фиорентина :|