Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
По оваа изјава на Венгер треба да очекуваме нов играч до почетокот на јули пред почетокот на подготовките,и без заминување на некои од сегашните играчи .одлично ајде да видиме што има сега маркирана господинот

http://www.arsenal-serbia.com/home/index.php?option=com_content&view=article&id=2724:venger-bez-odlazaka-ovog-leta&catid=1:vesti&Itemid=2

В

Вори

Гостин
Зашто мислам дека наредна година ќе се борите за титули на сите фронтови...само финтата е да ги зачувате сите играчи(може дрвото Адебајор да се шитне),купивте одбранбен(Вермален,опасен играч),ви треба уште еден среден ред,калибар како Мело и да бидете комплетни.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Одлични се двете изјави но од вторава видов нешто што не е својсвтено за него... изјави дека ако Волкот на пример играл понапред тогаш нема да ни одговарала 4-4-2 неговата позната Венгерова формација ( а фактички ни втората 4-5-1) значи ќе има нови тактики... хммм
Нови играчи , И старите тука.... хммм
Одлично :vozbud:

Ivajlo

Sexual Harassment Panda
Член од
21 септември 2007
Мислења
127
Поени од реакции
18
Венгер ќе проба да го намами Деко на Емирати! Откако португалецот го изрази своето незадоволство со статусот во Челзи, но истовремено искажа и желба да продолжи да живее во Лондон, каде што неговата фамилија многу добро се пирлагодила, Арсен се реши да понуди оклу 6 М фунти за талентираниот бразилски португалец, кој ќе го донесе потребното искуство кај топџиите.
Се шпекулира дека Патрик Виера е на чекор до враќање во Арсенал.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Венгер ќе проба да го намами Деко на Емирати! Откако португалецот го изрази своето незадоволство со статусот во Челзи, но истовремено искажа и желба да продолжи да живее во Лондон, каде што неговата фамилија многу добро се пирлагодила, Арсен се реши да понуди оклу 6 М фунти за талентираниот бразилски португалец, кој ќе го донесе потребното искуство кај топџиите.
Се шпекулира дека Патрик Виера е на чекор до враќање во Арсенал.

Друже од каи ти е воа?
а инаку деко ич не сакам да дојде,а Виера тоа е веќе друга прикаска тоа е најдобриот играч што некогаш сме го имале на таа позицција и факт е дека од кога си отиде Виера секогаш сме имале проблеми на таа позиција уф само колку сакам да се врате во старото јато:vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Видете , секако дека Виера од кога ќе се врати тој нема да дојде во нашиот играчки кадар туку полека Венгер го собира оној најдобар состав во својот Стаф... така веќе Симан и Адамс се дојдени а Анри се очекува прво една сезона како играч или право како стаф да дојде и тој и еве сега Виера. Адамс помага во одбраната и ангажманот на играчите за тој дел од теренот а Виера ќе ни многу многу помогне за неговата позиција што ни е нај фалична во моментов а потоа и за другите позиции во средината секако .
Е сега за Деко... ако го земеме за само 6 милиони тоа е одличен договор ама НЕМА шанса да се десило ова зашто Венгер никогаш не бил заинтересиран за овој играч и незнам како што но Деко знам јас дека во Интер требаше да оди од кај сега Арсенал незнам... ако може линк да видам ... :toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ivajlo, ова ти си го пишуваше на твојот блог? :)) ако нее така, те молам исправиме.

Венгер ме плаши еј, опасно тргна работава :pos: гледам и другиве навивачи осеќаат :)

"Želim da pojačam tim i pronašao sam jednog ili dva igrača. Ali pronaći i kupiti igrača su sve različite stvari. Želeo bih da dovedem pojačanja pre početka priprema u julu. Ne želim da ostavim to za kraj avgusta".

Само напред!

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Зоки, конечно и ние да мрдниме од мртвата точка...и конечно први да земиме некој засилувања, макар какво и да било тоа....

А ова што го читам од изјави и од интервјуа, ме радува, особено што и тој самиот кажува дека нема заминувања туку само доагања....Тоа е добро....и за нас, и за него и за тимот...Кој и да дојде ке биде добродојден....Па и Адебајор да остане, ке биде прилично добро за нас...Можеби ке игра со повеке мотиви, и да ни докажи нас дека грешевме кога го судевме...Тоа ке му биди последна шанса...Штом останува после сите свирежи, после сите реакции на навивачите, значи дечкото има мадиња(извинете на изразот) да докажи дека ние грешевме...Не дека го бранам, ама ако се докажи до на зима, верувам дека ке остане и понатаму...ако не...се знае

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Незнам дали некој веќе дал фотка/линк али, како ви се допаѓа новиот away kit ? ^^

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
мене воопшто не мисе допагаат новите гостински дресови...тие беа подобри...а добро е тоа што венгер увиде дека не може со тактика на млади фудбалери...вид дека кога станат подобри право си одат...ме радува тоа...а и тоа што планира да ја мене формацијата...значи од догодина тоа нема да биде стариот Арсенал
П.С.Логикс до кога треба ова да го имаш во потвис и на аватар...извини така ама стварно ногу ме нервира

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
A шо е финтата со аватарот...има некој мајтап...или онака...?!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ivajlo, ова ти си го пишуваше на твојот блог? :)) ако нее така, те молам исправиме.

Венгер ме плаши еј, опасно тргна работава :pos: гледам и другиве навивачи осеќаат :)

"Želim da pojačam tim i pronašao sam jednog ili dva igrača. Ali pronaći i kupiti igrača su sve različite stvari. Želeo bih da dovedem pojačanja pre početka priprema u julu. Ne želim da ostavim to za kraj avgusta".

Само напред!
Значи многу сум изненаден но многу позитивно... никогаш до сега не праел вака а не само што донесе играч во Јуни уште пред припремите у Јули сака уше двајца да земе и да не било во Август тоа како што е секоја сезона кај нас.... Браво Венгер а ова највеќе се должи мислам на ангажманите на газирис , Адамс и Симан ... и плановите за сега ете Анри и можда Виера како што кажа дечкото погоре :helou:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Па ако ја смени тоа сигурно ќе биде 4-3-3. 4-5-1 не доаѓа у предвид, така да...одличен потег ќе му биде тоа. И што највеќе ме радува, Аршавин ќе си биде на посакуваната позиција како крилен напаѓач.

--------------Алмуниа--------------

-Сања----Туре----Галас----Клиши--

---------------Цана-----------------

-------Фабрегас------Насри---------

---Ван Перси--------------Аршавин--

----------------Чамак----------------

На Ван Перси најдобра замена ќе му биде Волкот, па со некаква ротација или План Б Венгер да го ротира и него за пак да биде во игра, зашо не верувам Ван Перси да биде прилично заменувам во 60/70минута. Тоа е тоа што јас сакам да го видам наредна сезона, нешто слично на ова игра и Барселона.

Инаку, дресовите ми се баш океј, што им фали. Топ се.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom