Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Грижа на совест?
Чоек со такви изјави и такви намери нема грижа на совест.... :nenene:
Да беше паметен ќе се извинеше 100 пати на навивачите ако сакаше да игра у Арсенал уше.... иначе негде 20 инешо му беше .... после изјавиве незз:pos2:

Грижа на совест?
Чоек со такви изјави и такви намери нема грижа на совест.... :nenene:
Да беше паметен ќе се извинеше 100 пати на навивачите ако сакаше да игра у Арсенал уше.... иначе негде 20 инешо му беше .... после изјавиве незз:pos2:

Апсолтуно си во право...Досега ке се извиниеше...Ама ако си оди, кога тогаш ке се врати на Емирати и тогаш ке биде исвиркан, а нема да биде испратен и пречакен со аплаузи како Пирес....За тоа пред се мора да си голем човек :))))

Апсолтуно си во право...Досега ке се извиниеше...Ама ако си оди, кога тогаш ке се врати на Емирати и тогаш ке биде исвиркан, а нема да биде испратен и пречакен со аплаузи како Пирес....За тоа пред се мора да си голем човек :))))

Да си одеше пред да изјави сето тоа.... ќе беше така пречекуван и толку ценет:smir:
Ама сам си се фати у ова:toe:

Да си одеше пред да изјави сето тоа.... ќе беше така пречекуван и толку ценет:smir:
Ама сам си се фати у ова:toe:

Taka e....а и искрено нема даено некој придонес...освен оној од минатата сезона.... Ама кога беше најпотребно никаде го немаше...Така да...Чаосссссссссссссссссссссс

Еве ги дел од нашите бивши играчи(само наслови, ако сакате подетално прашајте)

Дејвид Симан, се врака во Арсенал;

Роберт Пирес го купува Реимс и ја завршува подготовката и лиценцата за тренер;

Денис Беркамп останува во Ајакс;

Тиери Анри: Арсенал ке бидат најдобри...

и така натака :))))

:sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:

Вечерва се игра финалето од ФА купот помеѓу Арсенал и Ливерпул на Емирати (прв натпревар). Ова е многу значаен натпревар за младинците и вистински тест за нив.

Натпреварот започнува од 21 часот и ќе го пренесува Setanta Sports 1. Стрим има тука.

За против Стоук Фабијански фит, Маноне ќе треба да чека друга шанса. Насри е повреден како и Адебајор.

Arsène Wenger reported no new injuries at his pre-match press conference but Emmanuel Adebayor has not shaken off the groin problem which ruled him out of last week’s draw at Manchester United. “Emmanuel Adebayor has a groin problem and he won't play,” confirmed Wenger.
“But Fabianski will play. He had a test this morning and he is available and will play.”
Или со други зборови: „Емануел Адебајор ќе биде продаден за време на летниот преоден рок“ - потврди Венгер.

Тоа е тоа, треба да се извече голема пара од него, сигурно не под 20 милиони фунти.

Еве ги дел од нашите бивши играчи(само наслови, ако сакате подетално прашајте)

Дејвид Симан, се врака во Арсенал;

Роберт Пирес го купува Реимс и ја завршува подготовката и лиценцата за тренер;

Денис Беркамп останува во Ајакс;

Тиери Анри: Арсенал ке бидат најдобри...

и така натака :))))

:sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:

Ае ако може за Симан ова.... за др знам...али шо ќе биде Симан бе? Тренер на голманите или нешто друго?
:helou:

http://www.nogometni-magazin.com/ne...i?id=EkukAllulpUedZkciR&tmpl=coranto_eng_news

Значи не биле само 13 милиони за засилувања одлично би било овоа да се остваре :vozbud: Хангеланд е можеби и главниот виновник што Фулам оваа година котира високо на ПЛ табела и виновни што во 2 коло изгубивмо од Фулам токму со неговиот гол

Ае ако може за Симан ова.... за др знам...али шо ќе биде Симан бе? Тренер на голманите или нешто друго?
:helou:

Да...ке биди помошник тренер на младинската категорија на Арсенал...поточно личен голман на младинците...како Mannone...

Поззззззз:drk::drk::drk:

Секоја чест за младите=).
Утре очекувам победа со над 2 разлика=)

Венгер:Вратата за ТИЕРИ АНРИ секогаш ќе биде отворена да се врате назат

http://www.arsenal-serbia.com/home/...ju-vrata-uvek-otvorena&catid=1:vesti&Itemid=2

А и Манчестер сити се вклучува во трката по АДЕ и се спремни да понудат 21 милиони фунти

"Mančester Siti je spreman da Arsenalu ponudi 21 milion funti za Emanuela Adebajora, piše tabloid Njuz of d Vrld (News of the World). Predstavnici Sitija su navodno kontaktirali londonski klub još u oktobru, ali im je rečeno da pokušaju ponovo u letnjem prelaznom roku. Ipak, izvor blizak Arsenalu tvrdi da Adebajor ima dogovor sa Arsenom Vengerom da odigra još jednu sezonu u dresu Tobdžija."

Нека си го земат... не ми смета.... 21 милион? хммм можда малку повеќе... би биле од корист :toe:
Иначе кој има стримови од Арсенал-Стоук нека праќа :):helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom