Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
kazete be luge,nikoj li ne kupuva termalna pasta u p.m??nekoj od forumov komp so sklapa bi trebalo da ima, aj pisete, pozz
Значи најмалце 3 пати на форумов поназад имаше каде...а тоа е во логин во капиштец...позз...

Абе откако ме праша на МСН за термалната паста, во 7-8 ценовници видов, имаше.

И друго, ако ти е шкарт кулерот, боље за 300 денари купи си нов кулер сосе предходно намачкана паста, одколку да даваш 200-300 денари само за паста.

Абе откако ме праша на МСН за термалната паста, во 7-8 ценовници видов, имаше.

И друго, ако ти е шкарт кулерот, боље за 300 денари купи си нов кулер сосе предходно намачкана паста, одколку да даваш 200-300 денари само за паста.

е да де,најдов нов кулер 800ден од СЕТ,значи ако е нов си има намачкано термална паста??позз

е да де,најдов нов кулер 800ден од СЕТ,значи ако е нов си има намачкано термална паста??позз
Или е намачкана или ќе ти дадат доволно колку за 1 кулер да намачкаш

koja graficka da ja zemam GeForce 7800 512mb agp
ili SAPPHIRE HD2600XT 256MB DDR3 agp 128-bit

се јавив,немаат,али у пон ке идам да проверам,позз
Eпа ок онда...ама ја кога и да сум побарал имало...што значи дека нема да чекаш долго за да стигне...

Чисто ме интересира кај ќе ги најде баш тие модели за АГП слот?

По колку пари се процесорите?
Мислам добар процесор...сакам да го менам мојот...ептен е слаб...1.83ghz e

По колку пари се процесорите?
Мислам добар процесор...сакам да го менам мојот...ептен е слаб...1.83ghz e
Прво кажи шо матична имаш па ке ти кажам кој е најјакиот процесор шо ти го фаќа и која му е цената....

Ќе менам и матична....дај понуда :)

Епа ај сеа додади што рам имаш, која графчка (AGP или PCX и до колку Х), зашто ако ти препорача некоја матична со процесор, можеш да останеш САМО со матична и процесор :)

Епа ај сеа додади што рам имаш, која графчка (AGP или PCX и до колку Х), зашто ако ти препорача некоја матична со процесор, можеш да останеш САМО со матична и процесор :)

1gb ram
AGP е мислам
ATI Radeon X1950

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom