Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ха ха ха Сум ја прочитал таа изјава и сите други на Венгер и редно е да сфатите дека он никогаш не кажал и нема да каже никогаш за негов играч дека не знае да игра, тука само вели дека му е битно што он гледа дека некој играч направил "голем" напредок.He always gives you 100 per cent ова не е точно зш јас вчера ја гледав со 4 навивачи на Арсенал не многу постари од мене, но многу подолго навиваат за Арсенал од некои овде на форумов и сите кажаа дека Денилсон не го слушнале цела утакмица.
"He's a very hungry player and he is 20 years old, plays every game under a lot of pressure and I have never seen him in one training session be a little bit within himself. He always gives you 100 per cent."

Тој дава 100% од себе, но тоа не значи дека секој натпревар мора да го изигра за 10-ка. Не зависи се од него, зависи и од противничките фудбалери и тоа како на нив им оди маркирањето. :helou:

Aj средете ги личните фрустрации и добро размислете пред да постирате нешто на форумов, нема резон за вакви банални работи да се расправате на темава, нормално е да имате различни ставови во врска со работите поврзни со клубот, затоа е и форумов, истите да ги споделите, продискутирате ( таман работа сите еден ист став да делиме ). . . . единственото нешто заедничко овде меѓу вас е Арсенал, толку . :smir:

Продолжете со нормална дискусија . . . .

Опа еден од конкурентите за 4 место го отпушти својот менаџер дали е сега овоа ситуацијата која треба да ја искористиме и конечно да дојдиме на тоа толку посакувано 4 место.Само што подолго да неможат да најдат замена за него :toe:

"He's a very hungry player and he is 20 years old, plays every game under a lot of pressure and I have never seen him in one training session be a little bit within himself. He always gives you 100 per cent."

Тој дава 100% од себе, но тоа не значи дека секој натпревар мора да го изигра за 10-ка. Не зависи се од него, зависи и од противничките фудбалери и тоа како на нив им оди маркирањето. :helou:

сосема се согласувам со ова што го пиша... точно е дека све од себе дава.. но секој прави грешки... и ако нема кој да му помогне во играта... никој сам неможе...
а не сум у тек ... кој менаџер е отпуштен?:kesa:

Никола Здравески и Тони Адамс

Океј братче не се нервирај... Адамс нема везе ... тој не ни е у битка за 4то место... али Сколари сега видов... океј .. епа ќе видиме... секои со свои сили... а ние и со нови.. иако без Аде и Ебуе за жал... али ќе идеме на продолжување на серијата без пораз до крај на сезонава :vozbud:

СО Отпуштањето на Сколари тешко дека некој менаџер ке прифати да го предводи Челси затоа што за 2 дена ке биде отпуштен..:) Сега Челси не може никој да го спаси ке си се врати на старите добри патеки од пред 6-7 сезони :):pos2:

СО Отпуштањето на Сколари тешко дека некој менаџер ке прифати да го предводи Челси затоа што за 2 дена ке биде отпуштен..:) Сега Челси не може никој да го спаси ке си се врати на старите добри патеки од пред 6-7 сезони :):pos2:

Немој да бидеш толку уверен во ова... имаат квалитетен тим... во моментов покрај повредите наши.. и подобар од овој нашиов ... така да.. треба да се издржи и со ови играчи кои не ни се повредени во моментов :toe:

Немој да бидеш толку уверен во ова... имаат квалитетен тим... во моментов покрај повредите наши.. и подобар од овој нашиов ... така да.. треба да се издржи и со ови играчи кои не ни се повредени во моментов :toe:
Се е можно ќе видиме што ке излези, но сметам дека имаме мн добра екипа и дека ке сме нај нај тим во премиер лигата кога ке се комплетира нашиот тим со повредените играчи...:) Во моментов со оваа средина што ја имаме на располагање (Сонг , Денилсон, Ебуе...) не туркаме многу.

Некако имам претчуство дека Арсенал ќе биде 4,а Челзи петти.Челзи е во голема криза,не само фудбалска туку и финансиска.Во тим каде скоро сите фудбалери се платеници сигурно дека има големо влијание врз нивната игра.Претходно кога играа имаа голема мотивација ПАРИ,но сега тоа почнува да се менува.Абрамович веќе не може да си дозволи големи трансфери и големи плати така што голем дел од сегашниот персонал на Челзи можно е да си замине уште летово.

Некако имам претчуство дека Арсенал ќе биде 4,а Челзи петти.Челзи е во голема криза,не само фудбалска туку и финансиска.Во тим каде скоро сите фудбалери се платеници сигурно дека има големо влијание врз нивната игра.Претходно кога играа имаа голема мотивација ПАРИ,но сега тоа почнува да се менува.Абрамович веќе не може да си дозволи големи трансфери и големи плати така што голем дел од сегашниот персонал на Челзи можно е да си замине уште летово.

Многу читате гол.ком и слични страници...Ако се Челзи во финансиска криза, тогаш јас сум Абу ал Сум Фазари....Па Абраммович има над 15 милијарди фунти, богатство, дали знете...7 на листата најбогати во светот, според Форбс....Само 3% од ова да го вложи во Челзи, доста е

Па, толку имаше. Сега можи да е слезен до 7-8 милијарди, ама не и помалку. А (фудбалски) паметен чоек со минорен дел од то прај чуда. Ама за будалио...:toe:

Па, толку имаше. Сега можи да е слезен до 7-8 милијарди, ама не и помалку. А (фудбалски) паметен чоек со минорен дел од то прај чуда. Ама за будалио...:toe:

Не верувам, дека има изгуено толку многу....Али тоа никој не го знае...Знам само дека додека е тој кај нив, нема да умрат за леб....Хахахахаха...

п.с. Хидинк ??!!!...Хмммм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom