Хаха абе нема да ги гледам поинаку работите.Добро, така е......А за рекордите, ние го држиме оној кој никој нема да го урне во наедните неколку години, сигурно...Колку само сакале да имаат 49 натрпевари без пораз(Да не беше Мајк Рајли ке беа и поке од 50)...И тоа е тоа...Јас го разбирам Зоки, знам дека негде има 17-18 години, и го гледа фубалот со онаа жештина како и јас на тие години, иако сум само 2-3 постар од него...Кога ке заврши тој пубертет ке ги гледаш поинаку работите....Па дали знаете дека кога Арсенал изгуби во финалето плачев, бре хеј...???...Не одев на сколија, нигде...али тоа е тоа....Sorry, of topic...
Работите сигурен сум дека и повеќе од сигурен дека многу ми се јасни.
А тоа е дека вака нема вака никогаш да освоиме титула.
Мора малку да се затегнат, да одврзат ќесето, малку Венгер малк повеќе да биде строг ...
И да не им дозволува на малишана да игра на терен, па и ван позиции да ги става.
Тој неможе на своја позиција асално да си изигра, крило ке го игра.
Гледката од фановите кој скоро ништо незнаат од управата и што и како се дешава таму со земења Венгер е таа, така да можеби ако дојдам да праам муабет со Венгер можеби тогаш ке ми разјасни мн работи, а вака од вас фановиве тешко мн тешко.
Пошто никој мене неможе да ме убеди дека Сонг и Денилсон се за во прв тим.
Значи детално никој овдека неможе да ја свати политиката на клубот, можеби не ја знаеме главната причина.
Да, и затоа Аршавин го рачунаш дека ке биде класа играч во арсенал(не ме сваќај тука ккао да ја иам нешто против тука)[zEUs];2202033 напиша:Не ни е потребен уште еден Бентнер ...
А можда Бентнер е за некоја класа подобар од Хунтелар ...
Не знам што гледате толку у Хунтелар, сте гледале бар еден натпревар, тој ако играл у Холандија добро не значи дека и у Англија ќе игра таке, а видовмо како е у Реал, реално нема мн шанса да се покаже ама тоа што га има га упропастуе...:uvo:
ама дечкото само на светско и руското првенство беше одлучивичо за него.
Хунтелар е долго на фудбалската сцена и трансфер побаравуња.