Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море стручњак :) рома од последните 6 меча со Арсенал кркала многу голови и мислам дека само еднаш дала еден :) ова ко инфо :) за утд и интер нема да комантирам ( се надевам дека англиските екипи ќе стасаат најдалеку - од простата причина што сум фан на ЕПЛ )

Абе не обрнувај внимание на некој шо не заслужуваат :), срцето му се полни ко ке губи Арсенал, тоа е факт!

peace brothers :smir:

Абе не обрнувај внимание на некој шо не заслужуваат :), срцето му се полни ко ке губи Арсенал, тоа е факт!

peace brothers :smir:

ама пред фактите и боговите молчат :)

кој тоти : исвирена песна - не е 26,7 години , да роси - има комплекс пред англиски трибини , баптиста - не ми се верува дека знае гол да даде на арсенал ... нема толку мозок - другите не им се секирам .

се знае двата меча ќе примат 5 гола - е сега како ќе си ги поделат нивно си е тоа .

ама пред фактите и боговите молчат :)

кој тоти : исвирена песна - не е 26,7 години , да роси - има комплекс пред англиски трибини , баптиста - не ми се верува дека знае гол да даде на арсенал ... нема толку мозок - другите не им се секирам .

се знае двата меча ќе примат 5 гола - е сега како ќе си ги поделат нивно си е тоа .

Ja мислам дека е можно токму Баптиста да ни се врати ... у лош смисол... али не верувам дека ќе си дозволи да постигне против нас:pipi: хах.. а за Тоти.. ќе биде под дејство на повредата која трае огромен период со кратки паузи и ако вака продолжи ... нема веќе тоти да биде име на играч... туку на поранешен ... не му сакам јас лошо ама така е поради многуте повреди:toe:... и се надевам дека ќе успееме сепак.. против Италианците имаме среќа :helou:

Ма баталете Баптиста тинтири минтири.
Ке ни се фатат за опашот :P
Малце е лошо што стартуваме на Емирати, али нема везе така беше и со Милан па ги поминавме :)
Ван Перси ке ги реши нив.
пс. Нешто што во моментов сакаме да го гледаме:

Шо бидна со Аршавин, нели дефинитвно е Gunner :) Што вадат муабети на гол.ком демек нешо има проблеми со документите, е готова работата 100% или не е? Ја се надевам дека е , и коа ке се вратат повредениве, ке им расипуваме сметка на серОНЊА и компанија:wink:

Шо бидна со Аршавин, нели дефинитвно е Gunner :) Што вадат муабети на гол.ком демек нешо има проблеми со документите, е готова работата 100% или не е? Ја се надевам дека е , и коа ке се вратат повредениве, ке им расипуваме сметка на серОНЊА и компанија:wink:
Не си у тек.

gun__1233680011_arshavin_gallery4.jpg

:helou:
пс. Ти за Арсенал навиваш? :)))

gooner4life напиша:
:pos2: нема везе.. важно сега си го иаме НЕ“пријателот’’ на евреите ххх:helou:

Да тој што се снајде мн јако во Тотенхем.
3 гола до сега, еден дарен бент од резерви што влага цело време повеќе голови дае од него.

:pos2: нема везе.. важно сега си го иаме НЕ“пријателот’’ на евреите ххх:helou:

Napadač Arsenala Emmanuel Adebayor je u razgovoru za tv postaju tog kluba izjavio kako ga je nogometu privukla 'Božja intervencija'. Naime, napadač reprezentacije Togoa nije uopće mogao hodati do četvrte godine života, a njegova je majka konstantno molila za njegovo ozdravljenje i vodila ga na razna mjesta širom Afrike. Jednog dana u crkvi, u kojoj je cijela lokalna zajednica molila za njegovo ozdravljenje cijeli tjedan, dogodilo se čudo - netko od djece koja su se igrala ispred crkve ubacio je loptu u unutrašnjost crkve, a mladi je Emmanuel, do tada gotovo nepokretan, ustao i potrčao za loptom.

Adebayor taj događaj i danas opisuje kao čudo, a kaže kako je to razlog zbog kojeg je i danas jako religiozan, te dodaje kako njegova majka prepričava tu priču u svakoj prilici koja se ukaže.

"Tri ili četiri godine nakon rođenja nisam mogao hodati. Majka me je vodila širom Afrike, u Nigeriju, Lagos, Ganu, u mnoštvo sela kako bi se nešto promijenilo, ali ništa se nije dogodilo. Nakon svega, ležao sam u crkvi, a lopta je upala u zgradu i ja sam bio prva osoba koja je ustala i potrčala, jer sam želio dohvatiti loptu. Moja majka se prepala, jer me nikada nije vidjela kako hodam, a izenada sam počeo trčati. Svi su počeli plakati, ljudi su se počeli moliti i govoriti mojoj majci: Tvoj sin je prohodao zbog lopte, to znači da mu je nogomet u krvi, da ima priliku postati nogometaš." rekao je Adebayor.
Njegova majka Alice, koja još uvijek živi u Togou, u rodnom gradu Lome, potvrđuje njegove riječi: "Sljedećeg dana bilo mu je dobro. Mogao je hodati. Znala sam da mu je suđeno da bude nogometaš

Каква прикаска...дали знае некој дали овоа е сварно вистина
Имам слушнато за ова уште кога тој играше во Монако. Така да сметам дека е вистина бидејќи на почетокот на секој натпревар си прави свој посебен ритуал кој има врска со овој настан.

Сега кога Аршавин е во тимот ќе треба да даде два гола на натпревар ако сака да стартува на следниот натпревар. Добро е што Венгер ја зголеми конкуренцијата во нападот, а сега се враќа и Дуду па треба да очекуваме Аде да заигра во својата препознатлива форма. :pipi:

По се изгледа нема да настапи Аршавин во недела.
И кога беше запрашан дали му се јави на павлиниченко рече"i'm not friends with him" :vozbud:
Сезоната во руското мислам дека заврши минатиот ноември, па така тој не е подготвен сеуште да игра на цел натпревар а мислам дека во недела ако се биде како што треба на тренинзите има мали шанси да го видиме на клупата.

За едно две до три недели треба да влезе во својата препознатлива форма, а и да си го подобри својот англиски. :pos:

Се разбира дека не се пријатели. А и не треба да биде пријател со некој што игра за евреите. Тоа многу ми се допадна кога рече дека не е пријател со него. Уште сега ја добива довербата на фановите ширум светот.

Не си у тек.

gun__1233680011_arshavin_gallery4.jpg

:helou:
пс. Ти за Арсенал навиваш? :)))

Да тој што се снајде мн јако во Тотенхем.
3 гола до сега, еден дарен бент од резерви што влага цело време повеќе голови дае од него.

hahaha па брат на почетокот имаше 2 3 добри игри.. бар така мислеф ххаха... сега више не ни игра толку беше ... има среќа а и ние што Дефо се повреди... :helou:

hahaha па брат на почетокот имаше 2 3 добри игри.. бар така мислеф ххаха... сега више не ни игра толку беше ... има среќа а и ние што Дефо се повреди... :helou:
И со сите играчи да играат (СП*РС) пак нема да победат.

И со повредени играчи и без повредени на противникот - Арсенал победува. :helou:

И со сите играчи да играат (СП*РС) пак нема да победат.

И со повредени играчи и без повредени на противникот - Арсенал победува. :helou:

хахахаха и јас бев волку надежен до пред кратко време... али... со оглед на околностите... јес повредени имаат хахаха... :tapp: за жал оваа сезона вака ќе ја глеам...ќе се радуем ако имаат повреди и црвени и такви работи хаха :smir:

Венгер уште долго ќе биде во Арсенал
-Извршниот директор на Арсенал, Иван Газидис е уверен дека Арсен Венгер уште долго ќе остане на Емирати. (па се разбира :pipi:)

Премиер лигата потврдува дека трансферот на Аршавин не ги прекршил правилата
- Премиер лигата вели дека Аршавин не ги прекршил правилата кога го комплетирал трансферот 24 часа по завршувањето на преодниот рок.

:pipi:

хаха добро е :smir:
се знаеше дека Венгер си завршил и пред тоа работа немаме гаље :wink:

хахахаха и јас бев волку надежен до пред кратко време... али... со оглед на околностите... јес повредени имаат хахаха... :tapp: за жал оваа сезона вака ќе ја глеам...ќе се радуем ако имаат повреди и црвени и такви работи хаха :smir:
Можеби за другите тимови да се радуваме, но за против еврејски тим... тешко.

Долго време нема да го победат Арсенал, биди сигурен во тоа. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom