Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oфицијалната страна на Арсенал е окочена у пм од толку посетители....:pos:
18:50 - Positive news for Arsenal fans! The Gunners will make a statement on the Arshavin transfer this evening and Arsene Wenger insists the deal will go through!

Арсенал-Маниа даде вест дека договорот нее прифатен.
И после коа изеа слушнаа на скајспортс се блокираше и веста беше избришана.
Arshavin signs for Arsenal

[zEUs];2175827 напиша:
Готово е нема да дојде ...:nesum:, баш сакав да дојде ама не е крај на свет да паѓам у депресие...:pipi:
Воздржисе од коментар зеус. Имам чуство како да сакаш да се прајш најпаметен.
Репортерот на Емирати сеуште незнае кај муе главата.
http://www.goal.com/en/news/8/main/2009/02/02/1090613/breaking-news-arshavin-deal-confirmed
Breaking News: Andrei Arshavin To Arsenal Move Confirmed

20:05 And there it is. Andrei Arshavin signs a 2.5 year deal at Arsenal from Zenit St. Petersburg. The new Gunners' #13 arrives for an undisclosed fee.
Алелуја.Честито

тооо , браво !!!!!
одлична вест - видовте мили мои !!!!!!!

ајде новиот играч со број 13-т се надевам дека нема да биде ко предходникот :)

многу голови да дава !

и на дебито со кокошките да ми честита роденден ко што ми е ред ! :)

победата ќе ми биде најубавиот подарок .

20:05 And there it is. Andrei Arshavin signs a 2.5 year deal at Arsenal from Zenit St. Petersburg. The new Gunners' #13 arrives for an undisclosed fee.
Алелуја.Честито
do 2012 mislam. :)
Ajde neka e cestito ostanuva uste da bide prezentiran, Arsenal.com e izlea blokiran poradi update na toa.:vozbud:

И јас сум тука,ама никако да дадат официјална информација,а дотогаш ќе се воздржам од честитки.........
На арсенал.ком од поодамна откако го сменија дизајнот сум забележал дека информациите каснат 1/2 часа откако се објавени. Така да изјавата на Венгер треба да ја бараме на ББС или Скај па после 1/2 часа на арсенал.ком.

Arshavin will stay at the Emirates until June 2012. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom