Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најважно е да го тепаме Евертон, останатото не е битно.Se nadevam deka ke kiksne Villa vecer, se nadevam deka ke potpise Arshavin i se nadevam deka ke gi tepame Everton.
3 raboti ne se mnogu.
Честито Аршавин со среќа нека ви е...
Астон Вила пак тепаше. Ке го јадеме утре ако не тепаме.![]()
Евертон е тежок противник. Тешко е да се победи, недај боже да изгубиме утре или реми ниедни ни други не ни одговара. :/тепаше тепаше - чудо големо . ќе им падне газот кога тогаш , ќе видете .
а за нас утре освен победа се друго би било неуспех - затоа ганери - мораме да покажеме кој е кој !
стартниот состав
--------------------------- алминија
- бак ------------- галас ------------ џуру ----------------гаел
- ебу ------------- невеш ----------- диаби --------------- самир
----------------------- аде ----------- РвП
со овој состав негледам ништо дуго освен победа . галас е стартер со оглед дека се гледаше замор кај коло на мечот со кардиф , на местото на ебу некаде после , два - три разлика за нашите ќе се појави дуду![]()
Евертон е тежок противник. Тешко е да се победи, недај боже да изгубиме утре или реми ниедни ни други не ни одговара. :/
Мора да се иде офанзивно ! инаку го јадевме стапот. 6 бода ке ни избегаат.
Предпоследната година го докажавме тоагледаш дека знаеш , па и ти ко си се засекирал - ни одговара играат офанзивно , заморени се - знаеме ние како треба со нив![]()
Kako da se nadevam koa vo pamet mi se vrti Leskot(gol od prekin) , Felaini(gol so glava) , Arteta(gol so noga) i Cahil (bilo kakov gol).
A od drugata strana gledam mnogu promasuvanja i greski vo odbrana. Pesimisticki neli?![]()
Epa Dani ja se nadevam deka go predvidel ama koj pat da se nadevam deka go predvidel on me demantira.прав си , ама не се тие вонземјании тие се од крв , месо , коски
имаат чувства , замор ....
лескот - прекин , фелаини - глава : мислиш дека професорот не го предвидел тоа мил мој Боки ? ( аде фластер на едниот , за време на прекини ) или подобро два брзи гола и молк на Гудисон![]()