worca
Get well soon....
- Член од
- 19 февруари 2008
- Мислења
- 740
- Поени од реакции
- 15
И мене ми оди на тоа...ке видиме..Реков јас титула? реков 4/3 мада и 4 тото не ни е сигурно годинава. Ке мора да се стегне заби, инаку лошо ни се пишува.
Инаку, го делиме мислењето. И според мене Манчестер има најјак тим годинава, е се фаворити за титулата. Некако Челзи и Ливерпул не ми изгледаат на сигурни, премногу киксаат а и ние со сила тепаме.
Епа тоа зборам јас.
Искрено сакам да дојде играч, но не Аршавин. Ете убаво наброја и самите гледаме дека Аршавин нема каде да се стави. Можеби наумил од лето да шитка некој од напагчиве(адебајор) па овој да направи нешто. А сега пошто 3 месеци можат да ни ја усмртат сезоната опасно, па да го земе. Абе океј си е, чим Венгер е заинтересиран за него и веќе доставил понуда број 2 за него, верувам во него!!
Јас сум да дојде ДМ, пошто тоа е она вистинското што ни треба.
пс. И мене не ми прај кејф Аршавин.
Што може тој, може и Диаби ама ај...
Така е...али никогаш не можиш во текот на сезоната да знаеш кога некој ке се повреди и јас велам да имаме од повеке, одколку да имаме малце играчи....Ни треба некој кој ке можи и да влези од клупа и да ја смени играта кога не ни оди...Пр...Солкјер скоро од кога знам седеше на клупа во Јунајтед и влегуваше од клупа и даваше голови за победа и за титули...Али мислам дека првенствено треба да се земи некој ДМФ па после офанзива...Ке видиме...Убаво што се сложуваш.
Вториот е Насри, пошто ги кажував како ке изгледа ситуацијата после 3 месеци. Кога ке се врати Фабрегас, Насри ке не може да игра плејмејкер. :helou: