Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бојан, Арсенал - Рома е поднато, и сигурно за тоа зборел... за 1/4 и така натака. Доколку победи Арсенал со кој противник би се паднал..
Иначе, лошо е што ни е прво играме на Емирати. Ич не сакам така, али ајде.. милан и интер така ги тепавме!![]()
волкот ке го имаме најверојатно за рома =)
пс. Worca, има на интернет посебни форумови за Историја...
pupone ne mislis deka fabregas go stigna totti i cak i go zamina... mozebi nema iskustvo kako nego ama moze slobodno da mu parira vo bilo koj segment na igra!!
Нема потреба повеќе да си купувам Вицотека.многу нормално
а после сличната ваква изјава од страна на ТИЕРИ АНРИИ
почна и Венгер да се јавува
се надевам дека ќе успееме оваа година многу повеќе од лани
па ако треба и у последно коло со гол со рука да доеме до титула така нека е
само да ја земеме![]()
Нема потреба повеќе да си купувам Вицотека.
edit; Worca уживај ништо посебно![]()
Вака ако продолжи Венгер, не се надевај многу. ЛАНИ неможе да се повтори.. иначе твој проблем надевај се ти на Сонг,Денилсон,и таквите како нив дека ке можат да ги запрат риваливе и дека ке можат како што кажа ти да ја повторрат минатаат сезона. Да те потсетам имаме 5 порази во ЕПЛ, минатата во целокупна сезона имавме 3 порази. На лошо тргнало а? Кој знае што уште ке биде..zoki smej se brat ali ti ako ne imash otpisano jas ne![]()
pozz i veruem u arsenal do kraj :helou:
Њукасл Тотенхем 1[/b]
No problem, my bro........utre, kazi nekoj tip..??
Вака ако продолжи Венгер, не се надевај многу. ЛАНИ неможе да се повтори.. иначе твој проблем надевај се ти на Сонг,Денилсон,и таквите како нив дека ке можат да ги запрат риваливе и дека ке можат како што кажа ти да ја повторрат минатаат сезона. Да те потсетам имаме 5 порази во ЕПЛ, минатата во целокупна сезона имавме 3 порази. На лошо тргнало а? Кој знае што уште ке биде..
А изгледа пак Венгер нема да земе ништо...
Никој не вика дека Арсенал нема шанси... и Хул има шанси бе, нели? Нее до тоа, работата е во константноста на тимот, самодовербата, мотивација..а гледаш дека така не иде. Што ако го тепаш Ливерпул а изгубиш од Стоук ??
Ај ваљда ке се премисли Венгер...
Њукасл Тотенхем 1
Арсенал Ливерпул 3+
Марсеј Нанси 1
Монако Бордо 2
Аталанта Јувентус 2
:helou:
СУДИЈА ПЕДЕР![/b]
Поправка....Њукасал x, Арсенал ке биди 2-3....Монако Бордо x...Dobitno....
А за денес добитен сум....
Блекбурн 1, Интер 2, Зарагоза 1, Херкулес 1, Реал Мадрид 1, Вуперталер 2.....
ТОА МИ Е ЖИВОТНА ЖЕЛБА!!!!!! Многу ми се свиѓа играчов.. Незнам дали се сеќаваш али пред некое време кажав дека сега треба да се тргне по Тевез, пошто нее многу задоволен од статусот што го има во Манчестер, а згора на тоа што пред неколку години беше пред потпис со Арсенал, али Манчестер ни го лапна у посљедни тренутак.Ексклузивно, ексклузивно...дали е можно да дојди до ова... тука
СУДИЈА ПЕДЕР!
ТОА МИ Е ЖИВОТНА ЖЕЛБА!!!!!! Многу ми се свиѓа играчов.. Незнам дали се сеќаваш али пред некое време кажав дека сега треба да се тргне по Тевез, пошто нее многу задоволен од статусот што го има во Манчестер, а згора на тоа што пред неколку години беше пред потпис со Арсенал, али Манчестер ни го лапна у посљедни тренутак.
Тешко е за верување дека Венгер би дал толку пари. Али секогаш знаел да се снаоѓа со трампи и колку толку пак да се намали цената. Ке има уше пун куп шпекулации, според мене многу се 30 милиони. Ако толку вредеше, сега ке играше стандардно во Манчестер.Леле, како би ми се наполнило срцето да се случи оваааа, аууууфффффффф
ЛУГЕ ОВАА ШАНСА НЕ СЕ ПРОПУШТА!!!!!!!!!!!!!!!
Тешко е за верување дека Венгер би дал толку пари. Али секогаш знаел да се снаоѓа со трампи и колку толку пак да се намали цената. Ке има уше пун куп шпекулации, според мене многу се 30 милиони. Ако толку вредеше, сега ке играше стандардно во Манчестер.
ШпекулацијаЕксклузивно, ексклузивно...дали е можно да дојди до ова... тука