Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Алекс е фантастичен играч, ама за во Јапонија негде каде што нема конкуренција...ме изнасмеавте...Галас го споредувате со него....брафос....

А за дечкото, новиот член !!!Арсенал!!! добредојде, ама дека ке бидеме шампиони, тешко...гледај ја реалноса....Ти посакувам пријатен престој и што е можно побрзо да стигнеме до 1000 страница...Позззззззззз...

п.с... Миделсброу-Арсенал од 2 во 1...за оптимистичките....

worca, Алекс е супер дефанзивец. Како што си ти многу „реален“ па биди и реален за ова. Ако мислиш дека нее добар, тогаш што не наведе кој според тебе би бил идеален потег уместо галас? Крупен, цврст, у дуел тешко да го поминеш, за слободни да не збориме, и според тебе ова е слабо? Јас не ги мерам Алекс и Галас, напротив ти го правиш тоа. А и да не заборавиме, како не закопа пред 2/3 години во лига на шампиони, кога очекувавме повеќе од сигурна победа над псв.
Го направи како дае класи под галас... али знаеме ние многу те смееме, смешно беше и Челзи да ги тепаме, нели? =))

Fala fala... Pa vaka edno gledishte i od mene na celokupnava situacija.. poshto kako nov na forumov bi sakal da se navratam malku i na toa so Eboue se soglasuvam so tie sto go poddrzuvaat zosto uste napagjac ne ima igrano vo Arsenal pa taa pozicija bese mn neprirodna za nego ama aj mu dadoa poddrshka navivacite protvi porto pa se nadevam deka ke mu se vrati samodoverbata.. Okolu zaminuvanjeto na Gallas-sepak mislam deka treba da ostane i pokraj taa greshka sto ja napravi so izjavata, ama izglea Wenger ima doverba vo nego, pa aj da vidime sto ke se sluci.. A Aleks ne los ama mislam deka so Gallas ne moze da se sporeduva:) ... Treba nekoe osvezuvanje, ama bidejki politikata na Wenger ja znaeme kakva, ne ochekuvam mnogu..
Kranjcar ne losh, dobredojden e vo Timov.. Se izvinuvam shto ovolku opshirno se izraziv, next time ke bidam pokratok.. Pozdrav do site VISTINSKI Topdzii...:helou:

Fala fala... Pa vaka edno gledishte i od mene na celokupnava situacija.. poshto kako nov na forumov bi sakal da se navratam malku i na toa so Eboue se soglasuvam so tie sto go poddrzuvaat zosto uste napagjac ne ima igrano vo Arsenal pa taa pozicija bese mn neprirodna za nego ama aj mu dadoa poddrshka navivacite protvi porto pa se nadevam deka ke mu se vrati samodoverbata.. Okolu zaminuvanjeto na Gallas-sepak mislam deka treba da ostane i pokraj taa greshka sto ja napravi so izjavata, ama izglea Wenger ima doverba vo nego, pa aj da vidime sto ke se sluci.. A Aleks ne los ama mislam deka so Gallas ne moze da se sporeduva:) ... Treba nekoe osvezuvanje, ama bidejki politikata na Wenger ja znaeme kakva, ne ochekuvam mnogu..
Kranjcar ne losh, dobredojden e vo Timov.. Se izvinuvam shto ovolku opshirno se izraziv, next time ke bidam pokratok.. Pozdrav do site VISTINSKI Topdzii...:helou:

No problem, brother....samo iskazishe...se dodeka vaka razmisluvash znaci si za tuka....Pozzz do tebe

worca, Алекс е супер дефанзивец. Како што си ти многу „реален“ па биди и реален за ова. Ако мислиш дека нее добар, тогаш што не наведе кој според тебе би бил идеален потег уместо галас? Крупен, цврст, у дуел тешко да го поминеш, за слободни да не збориме, и според тебе ова е слабо? Јас не ги мерам Алекс и Галас, напротив ти го правиш тоа. А и да не заборавиме, како не закопа пред 2/3 години во лига на шампиони, кога очекувавме повеќе од сигурна победа над псв.
Го направи како дае класи под галас... али знаеме ние многу те смееме, смешно беше и Челзи да ги тепаме, нели? =))

Зоки за мене Галас е најдобар а дека Алекс ке дојди нема шанси, така да не расправаме за него...А за мене Алекс можеби има дуел игра, ама не е брз и нема многу техника како Галас....Алекс само да го пуштиш да се тепа таму....со некој....Ко ке има дуел со некој побрз играч како на пр.Јанг, Џо Кол, Роналдо мислиш дека ке се снајди...Не ме смеј...А за мене еден комплетен дефанзивец треба да биди како Неста, Рио или можеби Карагер кој можи да игра на секоја позиција....Така да....не се сили Зоки, ете ако го земат ке видиме...Кој е во право...И сигурно не ги знаеш Арсенал како мене...и сме имале играчи како него порано па не успеале...Позззз

Па имавме и еден тепачиште- Кеоwn - како ми беше мило кога го начукаа Ван Нистелрој хехехех ... ке видиме ке видиме што ке биде...

Зоки за мене Галас е најдобар а дека Алекс ке дојди нема шанси, така да не расправаме за него...А за мене Алекс можеби има дуел игра, ама не е брз и нема многу техника како Галас....Алекс само да го пуштиш да се тепа таму....со некој....Ко ке има дуел со некој побрз играч како на пр.Јанг, Џо Кол, Роналдо мислиш дека ке се снајди...Не ме смеј...А за мене еден комплетен дефанзивец треба да биди како Неста, Рио или можеби Карагер кој можи да игра на секоја позиција....Така да....не се сили Зоки, ете ако го земат ке видиме...Кој е во право...И сигурно не ги знаеш Арсенал како мене...и сме имале играчи како него порано па не успеале...Позззз
Хехехе, Галас е премногу брз. :) :pos2:
Не го сметај галас за кој подобар од Алекс пошто неможеме да ги мериме. И да те потсетам, само колку гола примивме заради галас годинава... а? Немој да ме сватиш дека сакам да кажам дека Галас е тапа, али нее нешто посебно. Има искуство, али нема брзина, а и слаб е во воздушни дуели. Тоа ни го докажа и со Хул, а и со неколку екипи. И немој да ме сватиш дека сега сакам да кажам Алекс е подобар, него сакам да кажам доколку си замине тој ке мора нешто да се земе. Згора на тоа што има некој недостатоци во играта Галас, прави проблеми и надвор од теренот. Фатен е како пуши цигара во ноќен бар.
galasup9.jpg

Повели... згора и на ова, ја изгуби капитенската лента, поради сигурно добра причина за тоа, пошто венгер не би му ја одземал туку така нели? Како ке бидеш ти капитен, а да нарушуваш атмосфера, и скоро да немаш никаков контакт со играчите? не треба само на терен да имаш контакт со твоите соиграчи... нели? Далеку е од најдобар. Веќе е стар, полека полека(нормално)ја губи брзија(таа што ја има колку толку) Иначе за едно се сложуваме а тоа е Карагер. Не зборуваме за трансфер, али го сметам за најдобар дефанзивец во светот!
Иначе што така све ти е смешно тебе? Пред некое време и Челзи беше смешно да ги тепаме нели? па после идеше едно каење а?
И да... за твоја информација тука на форумов не сум дојден да ти се силам, туку да кажам свое лично мислење.

ЕДИТ: И не сум дојден да се пресметувам кој е поголем навивач и кој повеќе го гледа Арсенал. Пошто доволно го гледам Арсенал, за да знам што и како стојат работите.

Се виде колку е брз Галас и на мечот против Вила (голташе прашина од Агбонлахор)...Speed machine е нема шо...Добар беше Галас лани ,преклани ,ама сезонава ...нц :nenene:

Ееееее де........Worca,не рековме дека ќе го земиме ние Алекс,јас само слушнав дека сакал да си оди од Челзи,па помислив како замена за Галас дали би бил добар,пошто се шпекулира за негово заминување,нели?
И сега сакам да ти кажам нешто како јас реално ги гледам тие работи,Галас е поголем техничар од него да,ама пак Алекс е покорпулентен и подобар од 90% од одбранбените играчи во цела ПЛ,реално е така,таков играч ако добро се сеќавате не сме имале многу одамна,за прекини е многу корисен,а од друга страна со брзината можеби е побрз Галас од него,но сепак е спор за напаѓачите,знаеме сите дека не е толку брз Галас,не сакам со ова да помислите дека фрлам со дрва и камења по Галас,ама мислам дека е тоа реалноста,а за негов трансфер во Арсенал уште ништо не е ни спомнато,а прашање е дали воопшто ќе се спомни,само јас онака сакав да видам како би прифатиле такво нешто...
Само едно знам дека на сите ни е јасно,а тоа е дека конечно ќе го отвориме ќесето во Јануари,а кој,како? е тоа ќе видиме за еден месец...:helou::smir:

"I won't answer that question [about the transfer window]," said Wenger.

"If I say yes and I don't do it people will ask why I haven't done it. If I say no and we lose one game people will say I am crazy because I didn't want to buy. In England every problem is sorted out by buying a player when you lose a football game.

"We have a team where most of the players are 20 or 21. Instead of saying that they have a fantastic future, OK maybe we haven't had the consistency until now, but we are not disastrous. We have 29 points and are in the position to come back.

"Instead of saying let's believe in these players, everybody says you have to buy five or six players.

"It is difficult to get any rationality into the analysis that we face at the moment. We are qualified in the Champions League but I am speaking as if we are absolutely nobody.

"If you look in the last 10 years Arsenal have qualified every time but I still have to answer the same question every year."

Болдираново му е јако :)

Па имавме и еден тепачиште- Кеоwn - како ми беше мило кога го начукаа Ван Нистелрој хехехех ... ке видиме ке видиме што ке биде...

:pos2::pos2::pos2:најбоље моменти беа тоа коа киовн го спука рууд
:pos2::pos2:
АРСЕНАЛ :) и ај добредојде на форумот и од мене ;)

"If I say yes and I don't do it people will ask why I haven't done it. If I say no and we lose one game people will say I am crazy because I didn't want to buy. In England every problem is sorted out by buying a player when you lose a football game.

Болдираново му е јако :)

Оф леле :tapp: ....тераме со истиот состав и напролет... ццц
Arsene knows :toe:

Се виде колку е брз Галас и на мечот против Вила (голташе прашина од Агбонлахор)...Speed machine е нема шо...Добар беше Галас лани ,преклани ,ама сезонава ...нц :nenene:

Да точно ич не у форма годинава Галас, дали годините го газат или е нешто друго, и би било според мене многу добро да замине сеа во јануари и венгер да земе некоја сооодветна замена за него.

Aман.......не е можно,не можам да поверувам,мора да земе барем едно засилување,зарем уште истата песна ќе ја тераме,до кога ли...???
Не,не и не......не можам да се помирам со ова,мислам дека ја кажа најголемата глупост досега...дај боже да грешам,ама...!!!!!!!:nerv: :zid:

Само едно знам дека на сите ни е јасно,а тоа е дека конечно ќе го отвориме ќесето во Јануари,а кој,како? е тоа ќе видиме за еден месец...:helou::smir:

Уште зборот не доречен.....и AW ме демантира,хехехе!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom