Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, што ти е? твојот коментар пред 2/3 недели „Че сватите дека грешите“ а сега ми мењаш мислења... браво најдобар си![zEUs];1982775 напиша:Не знам до кога ваке со Сонг, исто продужуе и у второ полувреме ниеден пас не даде како што треба...![]()
Taka e брат во право си...али неможам да ги гледам играчиштава сварно неможам...затоа се молам да дојде јануари да купиме нешто...ако и воопшто купиме....:kesa:Неки_сос абе почна и нерешено да ни е приоритет. Така ни кажува Венгер, со неговите експерименти со играчите.
Али како што реков, добро е и нерешено на гости оваа година со вакви играчи.
И така и така нема да ја освоиме ЕПЛ. Сега повеќе да се фокусира на Лига на шампиони.
A играчиштето сонг....:kesa::kesa:...што направи он цела утакмица освен едно 1000 непрецизни пасови...неговото место е на клупа и да влага у карлинг куп или по 5 мин на натпревар..zokiarsenal и јас се согласувам со тебе не треба него мора да земе, денилсон особено во второ полувреме една акција или нешто слично не направи, земи ја топката пак врати ја не да се потруди нешто само добро толку е и капацитетот... колку е потребен wallcott сега хмммммм ....
Џабе е брат се тоа кога на крајот резултатот покажува нешто сосем друго...Статистика:
41.9% Possession 58.1%
10 Shots 22
3 Shots on target 6
4 Saves 1
5 Corners 10
11 Fouls 8
1 Offsides 2
0 Yellow cards 1
0 Red cards 0
19 Tackles 21
226 Accurate passes 358
51 Bad passes 42