Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам до кога ваке со Сонг, исто продужуе и у второ полувреме ниеден пас не даде како што треба...:tapp:

[zEUs];1982775 напиша:
Не знам до кога ваке со Сонг, исто продужуе и у второ полувреме ниеден пас не даде како што треба...:tapp:
Не бе, што ти е? твојот коментар пред 2/3 недели „Че сватите дека грешите“ а сега ми мењаш мислења... браво најдобар си!

Он: Готово, ја земавме титулата! :icon_lol:
Не му ја секирајте, и така годинава ке бидеме 3-4 место. Треба сега повеќе да бидат фокусирани на ЛШ

:kesa::kesa:...ајде бе нека дојде јануари да се земе некој квалитетен фудбалер неможам да ги гледам изнемоштенион денилсон и играчиштето сонг.. нека иде у п.м . една топка не подаде како што треба...До кога бе вака ке губиме значајни бодови..цццц

Неки_сос абе почна и нерешено да ни е приоритет. Така ни кажува Венгер, со неговите експерименти со играчите.
Али како што реков, добро е и нерешено на гости оваа година со вакви играчи.
И така и така нема да ја освоиме ЕПЛ(уште одамна го кажав тоа). Сега повеќе да се фокусира на Лига на шампиони.

:( hmmmm razocaruvacki rezultat, ama toa e toa prodolzuvame ponatamu... a taa Bentner morase da mu ja dade na Ade, toa ne cinese vakov ishod :(
Gunner in ma Heart!! forever!!

Неки_сос абе почна и нерешено да ни е приоритет. Така ни кажува Венгер, со неговите експерименти со играчите.
Али како што реков, добро е и нерешено на гости оваа година со вакви играчи.
И така и така нема да ја освоиме ЕПЛ. Сега повеќе да се фокусира на Лига на шампиони.
Taka e брат во право си...али неможам да ги гледам играчиштава сварно неможам...затоа се молам да дојде јануари да купиме нешто...ако и воопшто купиме....:kesa:

Тотално сум разочаран. Чувствувам дека ја губиме битката. 10 бода сме зад Лузерпул. Незнем што се случува но ако цела сезона не можеме да врземе две победи по ред тогаш стварно нешто не е во ред.

Ќе биде се појасно на почетокот на 2009 година. После боксинг деј да се надеваме дека ќе имаме уште шанси за титула...

zokiarsenal и јас се согласувам со тебе не треба него мора да земе, денилсон особено во второ полувреме една акција или нешто слично не направи, земи ја топката пак врати ја не да се потруди нешто само добро толку е и капацитетот... колку е потребен wallcott сега хмммммм ....

Статистика:

41.9%
Possession 58.1%

10 Shots 22

3 Shots on target 6

4 Saves 1

5 Corners 10

11 Fouls 8

1 Offsides 2

0 Yellow cards 1

0 Red cards 0

19 Tackles 21

226 Accurate passes 358

51 Bad passes 42

zokiarsenal и јас се согласувам со тебе не треба него мора да земе, денилсон особено во второ полувреме една акција или нешто слично не направи, земи ја топката пак врати ја не да се потруди нешто само добро толку е и капацитетот... колку е потребен wallcott сега хмммммм ....
A играчиштето сонг....:kesa::kesa:...што направи он цела утакмица освен едно 1000 непрецизни пасови...неговото место е на клупа и да влага у карлинг куп или по 5 мин на натпревар..
п.с и диаби не беше сјаен..ме разочара ептен

Статистика:

41.9%
Possession 58.1%

10 Shots 22

3 Shots on target 6

4 Saves 1

5 Corners 10

11 Fouls 8

1 Offsides 2

0 Yellow cards 1

0 Red cards 0

19 Tackles 21

226 Accurate passes 358

51 Bad passes 42
Џабе е брат се тоа кога на крајот резултатот покажува нешто сосем друго...

слабо некако во последно време ај во лш може подобро ќ ви иде:helou:

Статистика:

41.9%
Possession 58.1%

10 Shots 22

3 Shots on target 6

4 Saves 1

5 Corners 10

11 Fouls 8

1 Offsides 2

0 Yellow cards 1

0 Red cards 0

19 Tackles 21

226 Accurate passes 358

51 Bad passes 42

Шо фајде ,ништо не ни користи ,можеби како мала утеха...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom