Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зоки...во Купот:Арсенал 3-0 Виган,викендов со прв состав едвај 1-0..Со кој тим игравме во првиот натпревар?Без Фабрегас,Адебајор,Насри,Рвп,Сања,Туре,Клиши.. и одличен е тимот! Ај понатака не ни треба муабет да прам со тебе!
НЕ ГИ ПРАЈ ТИЕ ГЛУПАВИ ПРЕСМЕТКИ! Ајде ако е така, треба да ги стави и во премиер лига нека играат цела сезона, нека си идат насри,адебајор,фабрегас,сања, што ке ни сеЗоки...во Купот:Арсенал 3-0 Виган,викендов со прв состав едвај 1-0..Со кој тим игравме во првиот натпревар?
И сега ке имаш нешто да коментираш?:smir:
Ти не ме сваќаш. Се на се овој тим нее за лига на шампион, арсенал не практикува(л) да им дава шанса младите да се докажат во еден таков одлучивичи меч за прво и второ, што искрено бев шокиран кога го видов состаов кој го пиша погоре Олитеа. Скоро сите екипи во европа, младите ги докажува во пониските натпреварувања, како што во сучајов во англија се карлинг и фа, али ЛИГА НА ШАМПИОНИ? дај не ме заебавај... нее зборот дали со фабрегас и компанија ке победиме, а дали со Вилшер и компанија нема..зборот е што во големи натпреварувања треба да се игра стандрадно, да се има тим, што нема да се мења да две меча.. сега ем што ги ротира секој меч и незнае што да прави со играчите(случај Ебуе) па ке прави цела екипа ремонт, во еден ваков меч.Зоки,само ти дадов пример дека не е секогаш до играчите=).Тоа што го напиша паѓа во вода зашто игравме и со истиот тим и против Барнли па изгубивме 2-0.
Сакам да ти кажам дека и ако играме против Порто со Фабрегас и компанија,100% си сигурен дека ке победиме?
И што му фали толку на составот?
Одбраната е солидна.Нели го сакаше ти Силвестре,Галас...Џуру покажува одлични преформанси,значи на десен бек не сме толку силни/мислам дека Хојт ке игра...а ако игра таму Ебуе мислам дека ке биде таман.
Во средината го имаме Вилшер(фабрегас втори дел=)),Диаби кој секако ке игра на таа позиција зашто Насри е повреден,Денилсон си е првотимец,Рамзи..па ти го величеше и сакаше да игра место Сонг?
И во нападот Вела..кој сите сакат да го видат во првиот тим...еве му сега шанса/и тука е само непожелниот данец кој ни ја донесе победата минатото коло=).
Зашто мислиш дека тимот не е добар?
ПС:Бтњ Насри и Туре заборави дека се повредени нели?
Dobro e napisano samo bez ona "Bendtner"Зашто се чудиш,не ми е јасно?Па лани не бевме втори во групата?Се сеќаваш зошто?
Во првите 11 ке играт искусни играчи(може само 1 до 2ца/Хојт и Рамзи),не верувам дека Вилшер ке биде во првиот тим/Сонг кај ти е?
Вела и Бентнер се покажаа како одличен тандем,само да ја подобрат реализацијата...и се ке биде во најдобар ред.
Верувам дека овој тим ке извади најмалце бод.
Без Фабрегас,Адебајор,Насри,Рвп,Сања,Туре,Клиши.. и одличен е тимот! Ај понатака не ни треба муабет да прам со тебе!
...i da trosime pari vo januari.............A.W. "saopštio je dobre vesti pre nego što je odleteo za Portugal, ali izneo i dosta briga što se tiče sastava za sledeći duel u Premijer ligi sa Midlsboroom. Naime, Samir Nasri (članak) će definitivno propustiti utakmicu u subotu, Gael Kliši (tetive kolena) i Sesk Fabregas (koleno) su neizvesni, dok Bakari Sanja ima grip. Kolo Ture (list na nozi), Robin van Persi (butna kost) i Emanuel Adebajor kog će Venger odmoriti u sredu, neće biti na spisku za Porto ali bi svi trebalo da se vrate za gostovanje Midlsborou. "
Па луѓе да ви кажам право не сакам да сум му во кожата на Венгер,до кога ли вака ќе тераат со повредиве не знам,во една од најважните средби во сезоната не може да смета буквално на целата прва постава,како ли ќе излезе на крај со ова јас искрено појма немам,само останува да веруваме во него и во останатите играчи.........и да се молиме,што друго????????
...i da trosime pari vo januari.........
....Утре се надевам на победа и одприлика ждребката кога беше...???...Пред нова година или после...Мислам дека негде кај 25, ама некој да ми потврди, можи...???!!!...Позззззззззззз од мене
Еј за утре ќе се избориме за одличеен резултат
само ако Гибс не праи пропусти како со барнли
иначе супер ни е тимот
да ги изигра и младите да стекнат некое искуство
коа веќе се пласирафме не е толку важна за пласман оваа утакмица
:helou::helou:
се надевам Бендтнер убаво ќе ја изигра оваа![]()