Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
"Meni se obraćaš? Za šta sebe smatraš? Imaš samo dvadeset godina. Nisam ti ja prijatelj", rekao je Galas u trening kampu u Švajcarskom dok je S kratko odgovorio: "Nisi ni ti meni prijtelj."
Novinari sada špekulišu da je svađa bila sa Samirom Nasrijem, kome ime počinje na "S" i imao je tada dvadeset godina. Ovo je vrlo loša vest za Arsena Vengera, jer činjenica da neke stvari u svlačionici nisu kako treba više ne mogu da ostanu između igrača. To je i bio razlog kažnjavanja Galasa- nepoštovanje pravila da se razmirice nikad ne iznose van svlačionice.

Ах..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Галас си ја запечати судбината...најверојатно после нова година ке си замине во Франција=).Туре-Џуру...:zlo: Баш го сакав овој тандем.Џуру ти е одличен во воздушни дуели,,,додека Туре е многу брз...идеално=)Само мачоров да не игра во прва ме загрижува:nesum:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Галас си ја запечати судбината...најверојатно после нова година ке си замине во Франција=).Туре-Џуру...:zlo: Баш го сакав овој тандем.Џуру ти е одличен во воздушни дуели,,,додека Туре е многу брз...идеално=)Само мачоров да не игра во прва ме загрижува:nesum:
Многу ме бендиса Џуру, стварно ! Вчера изигра феноменално во одбрана. Пред две три години не го биваше, па го дадоа во Бирминген и сега еве го топ. Само така нека продолжи :)

Али ипак, галас си е галас искуството е на негова страна.

Ке видиме шо ке се дешава... се воова е голема криза (резултати, револт меѓу играчите)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Конечно Галас да заминуаа имало господ :pop: ја најмногу го мрзим :toe: го имамо Туре зверот а и Џуру кој само тепа :pos: а пак се врача Сендерос и добар би бил за на клупа :vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1899346 напиша:
И мене :vozbud: малиов е :zver: ќе се изнаигра у купоој, не ми се веруе да фати место у прв тим иако Волкот е повреден :toe:
Абе види :) ништо чудно да заигра и на некој премиер лигашки дуел. :) Кој знае што може да се деси до тогаш, како што ме тргнале со повредите... па он затоа ке го земе назад за секоја случајност. Да му беше на Венгер финтата уште една сезона да го држи во резервниот тим, немаше да го даде на позајмница.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ееее кае сега ваквата игра, акции, голови...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
braov zoki za klipov ejjjj:vozbud::vozbud::vozbud:
se naeziv koa gledajki go eduardo!!!:vozbud:
lele kolku falat flamini i hleb c c c
Е фалат. Повеќето летоска рипаа „а ние го имаме денилсон го имаме сонг“... а сега ги нема нигде.

Ке фали и Галас, и ке го направат како најслаб дефанзивец а после некое време ке сватат дека ке биде бетер со Џуру.

Годинава нема таква игра, минатата година имавме 3 порази во 38 мечеви во премиер лигата, а сега е 14 коло е веќе имаме 5 пораза... а кој знае што следува во иднина.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
braov zoki za klipov ejjjj:vozbud::vozbud::vozbud:
se naeziv koa gledajki go eduardo!!!:vozbud:
lele kolku falat flamini i hleb c c c
Мн мн фања фламини и хлеб... фламини само трчаше беше многу храбар 1000 пута подобар од Сонг :toe: а пак хлеб имаше супер дриблинг и невидени пасоој даваше :nesum:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Насри требаше да биде + а не замена за Хлеб!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom