- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 211
Многу ме бендиса Џуру, стварно ! Вчера изигра феноменално во одбрана. Пред две три години не го биваше, па го дадоа во Бирминген и сега еве го топ. Само така нека продолжиГалас си ја запечати судбината...најверојатно после нова година ке си замине во Франција=).Туре-Џуру...:zlo: Баш го сакав овој тандем.Џуру ти е одличен во воздушни дуели,,,додека Туре е многу брз...идеално=)Само мачоров да не игра во прва ме загрижува:nesum:
Конечно Галас да заминуаа имало господ :pop: ја најмногу го мрзим го имамо Туре зверот а и Џуру кој само тепа а пак се врача Сендерос и добар би бил за на клупаГалас си ја запечати судбината...најверојатно после нова година ке си замине во Франција=).Туре-Џуру...:zlo: Баш го сакав овој тандем.Џуру ти е одличен во воздушни дуели,,,додека Туре е многу брз...идеално=)Само мачоров да не игра во прва ме загрижува:nesum:
И мене малиов е ќе се изнаигра у купоој, не ми се веруе да фати место у прв тим иако Волкот е повреден
Абе види ништо чудно да заигра и на некој премиер лигашки дуел. Кој знае што може да се деси до тогаш, како што ме тргнале со повредите... па он затоа ке го земе назад за секоја случајност. Да му беше на Венгер финтата уште една сезона да го држи во резервниот тим, немаше да го даде на позајмница.[zEUs];1899346 напиша:И мене малиов е ќе се изнаигра у купоој, не ми се веруе да фати место у прв тим иако Волкот е повреден
Прекрасна компилација на голови !!!Ееее кае сега ваквата игра, акции, голови...
braov zoki za klipov ejjjjЕеее кае сега ваквата игра, акции, голови...
Е фалат. Повеќето летоска рипаа „а ние го имаме денилсон го имаме сонг“... а сега ги нема нигде.braov zoki za klipov ejjjj
se naeziv koa gledajki go eduardo!!!
lele kolku falat flamini i hleb c c c
Мн мн фања фламини и хлеб... фламини само трчаше беше многу храбар 1000 пута подобар од Сонг а пак хлеб имаше супер дриблинг и невидени пасоој даваше :nesum:braov zoki za klipov ejjjj
se naeziv koa gledajki go eduardo!!!
lele kolku falat flamini i hleb c c c