- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 211
Многу ме бендиса Џуру, стварно ! Вчера изигра феноменално во одбрана. Пред две три години не го биваше, па го дадоа во Бирминген и сега еве го топ. Само така нека продолжиГалас си ја запечати судбината...најверојатно после нова година ке си замине во Франција=).Туре-Џуру...:zlo: Баш го сакав овој тандем.Џуру ти е одличен во воздушни дуели,,,додека Туре е многу брз...идеално=)Само мачоров да не игра во прва ме загрижува:nesum:
Конечно Галас да заминуаа имало господ :pop: ја најмногу го мрзимГалас си ја запечати судбината...најверојатно после нова година ке си замине во Франција=).Туре-Џуру...:zlo: Баш го сакав овој тандем.Џуру ти е одличен во воздушни дуели,,,додека Туре е многу брз...идеално=)Само мачоров да не игра во прва ме загрижува:nesum:
И мене
Абе види[zEUs];1899346 напиша:И менемалиов е
ќе се изнаигра у купоој, не ми се веруе да фати место у прв тим иако Волкот е повреден
![]()
Прекрасна компилација на голови !!!Ееее кае сега ваквата игра, акции, голови...
braov zoki za klipov ejjjjЕеее кае сега ваквата игра, акции, голови...
Е фалат. Повеќето летоска рипаа „а ние го имаме денилсон го имаме сонг“... а сега ги нема нигде.braov zoki za klipov ejjjj
se naeziv koa gledajki go eduardo!!!
lele kolku falat flamini i hleb c c c
Мн мн фања фламини и хлеб... фламини само трчаше беше многу храбар 1000 пута подобар од Сонгbraov zoki za klipov ejjjj
se naeziv koa gledajki go eduardo!!!
lele kolku falat flamini i hleb c c c